Carisma - Techniczne - Zmiana mechanizmu szyb z korbek na elektryczne
Anonymous - 24-07-2009, 18:16 Temat postu: Zmiana mechanizmu szyb z korbek na elektryczne Witam.
Ostatnio połamały mi się dźwigienki elektryki szyb (miałem tylko przód elektryczny). Ponieważ muszę kupić panel to znalazłem taki co steruje czterema szybami. Poszukałem dalej i znalazłem elektryczne siłowniki do tylnych drzwi i odpowiednie boczki. Moje pytanie jest takie - czy trzeba będzie puszczać odpowiednie przewody do tylnych drzwi? Czy instalacja jest już gotowa? O sens się nie pytam bo wiadomo, że to wygoda . O koszty też nie bo wiem ile poszczególne podzespoły kosztują (różnica między sterowaniem 2 i 4 drzwi to 50zl)
edit
poprawiłem temat
pawelsonx - 24-07-2009, 18:40 Temat postu: Re: Zmiana mechanizmu szyb z korbek na elektryczne - jest se
varth napisał/a: | Witam.
Ostatnio połamały mi się dźwigienki elektryki szyb (miałem tylko przód elektryczny). Ponieważ muszę kupić panel to znalazłem taki co steruje czterema szybami. Poszukałem dalej i znalazłem elektryczne siłowniki do tylnych drzwi i odpowiednie boczki. Moje pytanie jest takie - czy trzeba będzie puszczać odpowiednie przewody do tylnych drzwi? Czy instalacja jest już gotowa? O sens się nie pytam bo wiadomo, że to wygoda . O koszty też nie bo wiem ile poszczególne podzespoły kosztują (różnica między sterowaniem 2 i 4 drzwi to 50zl) |
To ja się już pogubiłem zainteresował mnie tytuł więc chciałem udzielić odpowiedzi
Zmiana mechanizmu szyb z korbek na elektryczne - jest sens?
autor potem zmienił zdanie
O sens się nie pytam bo wiadomo, że to wygoda
Więc odpowiem na temat instalacji trzeba zdjąć boki drzwi i sprawdzić czasami ładowali pełna instalacje a czasami nie zależy co mieli na magazynie.
Kmer - 24-07-2009, 18:48
varth, nie chce Cie martwic kolego ale nie wszystkie modele miały pociągniętą elektrykę na tylne drzwi,musisz sam sprawdzić,czy masz dodatkowe kable i kostki.
|
|
|