To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - OGÓLNY PLAN ZLOTU MITSUMANIAKÓW "BESKIDY 2009"

os12 - 04-08-2009, 09:35
Temat postu: OGÓLNY PLAN ZLOTU MITSUMANIAKÓW "BESKIDY 2009"
OGÓLNY PLAN ZLOTU MITSUMANIAKÓW „BESKIDY 2009”

28 sierpień 2009 – Piątek ( nieoficjalna część Imprezy) :

14:00 – Nieoficjalne rozpoczęcie Zlotu. Od tej chwili, przyjeżdżający na zlot mogą zgłaszać się po odbiór kluczy do domków/pokoi (na recepcjach poszczególnych Ośrodków),oraz otrzymają identyfikatory i zestawy startowe (Biuro Zlotu domek nr 7 na FREGACIE).
14:30 - 17:30 –Serwis Japan Motors będzie wykonywał darmową diagnostykę Waszych pojazdów – (MUT) oczywiście dotyczy tylko Mitsubishi.
20:00 – Zaczniemy integracyjne ognisko/grill dla osób przyjeżdżających wcześniej.

29 sierpień 2009 – Sobota (oficjalna część Imprezy) :

10:00 – Oficjalne rozpoczęcie Zlotu ‘Beskidy 2009’. Przedstawienie organizatorów, administracji i założycieli Klubu. Powitanie sponsorów oraz gości honorowych.
Od 10:30 do okolic 19:00 będą odbywały się wszelkie, gry, konkursy i zabawy dla uczestników Zlotu na ośrodkach Fregata i Neptun. Tak więc będziemy mieli do dyspozycji, paintball, darta, postrzelamy z łuku do celu, nasze dzieciaki będą mogły wyżywać się na dmuchanych zjeżdżalniach, żyroskopie a bardziej zaciętych zachęcamy do gry w siatkówkę plażową , piłkę nożną i regaty na rowerkach wodnych.
12:00 – 17:00 – Kolejna tury badań samochodów. Badania kończące się o godzinie 17:00 będą ostatnimi.
19:00 – Zaczynamy grillowanie.
20:00 – Start imprezy integracyjnej na ośrodku Neptun.

30 sierpień 2009 – Niedziela (oficjalna część Imprezy) :

9:00 – 11:30 – Wyścigi gokartów na ośrodku Fregata, oraz pokazy Bractwa Rycerskiego „Chorągiew Żywiecka” przy współudziale publiczności.
12:00 – 12:30 – Oficjalne zakończenie Zlotu. Zostaną rozdane nagrody, puchary, dyplomy oraz inne upominki upamiętniające zajęcie wysokich pozycji we wszelkich konkursach.

p.s.

Na Zlocie każdy otrzyma regulamin Zlotu oraz grafik z dokładnymi godzinami odbywania sie poszczególnych atrakcji na zlocie , gdzie kolorami zaznaczone będą miejsca ich odbywania się, czy to na ośrodku Fregata czy na Neptunie będzie dana impreza.

w/w grafik będzie też umieszczony na forum

pozdrawiam
Andrzej vel os12
organizator zlotu

swinks_UK - 11-08-2009, 13:14

A co z Misiami co przyjadą w czwartek??
tomusn - 11-08-2009, 13:47

a w poniedziałek? ;)
os12 - 12-08-2009, 08:11

ja będę na Neptunie już od czwartku domek nr 9 więc....
a już dużo przed zlotem będzie podany na forum tel Informacyjny Zlotu

tomeq188 - 12-08-2009, 22:47

Zamówiłem sobie kartę klubową i chcę pojechać na ten zlot i za bardzo nie znam waszych zasad itd. M.in chciałbym się dowiedzieć czy trzeba się zapisywać i zgłaszać przyjazd, koszt zakwaterowania w ośrodku itp.
os12 - 13-08-2009, 07:24

tomeq188 napisał/a:
Zamówiłem sobie kartę klubową i chcę pojechać na ten zlot i za bardzo nie znam waszych zasad itd. M.in chciałbym się dowiedzieć czy trzeba się zapisywać i zgłaszać przyjazd, koszt zakwaterowania w ośrodku itp.

Tomku
1-zamawiając kartę klubową najpierw musisz do Akbiego napisać prośbę o nadanie numeru klubowego bo jak widzę go nie masz , bo nadal widniejesz z napisem na niebiesko a nie na czerwono
2-chcesz przyjechać na zlot proszę bardzo ale najpierw się na niego zapisz w dziale zloty/spoty w temacie chętni na zlot ,a co do zakwaterowania to już zapózno na na skorzystanie z kwater które my rezerwowaliśmy więc musisz sobie załatwić we własnym zakresie , natomiast wstęp na imprezy zlotowe masz za Free

http://forum.mitsumaniaki...r=asc&start=195