To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Lancera! - Pytanie co to za wynalazek !!

Dyziek - 04-08-2009, 23:01
Temat postu: Pytanie co to za wynalazek !!
Witam znalazłem coś takiego jak lancer ameryka pewnie i nie wiem czy nawet wart to ogladac http://moto.allegro.pl/it..._ralli_art.html jak by mi ktoś powiedział co to i jak sie zabrac do tego bede z góry wdzięczny !!
krzychu - 04-08-2009, 23:10

Auto bardzo fajne około 7sec do setki podobno. Połączenie MIVEC i instalacja gazowa nie jest zbyt dobrym pomysłem ale przy bardzo dobrym zestrojeniu powinno być ok. Niestety w wersji amerykańskiej nie dawali kierownicy momo.

Jedna rzecz która mi się rzuca w oczy to tylny zderzak jest ze spojlerem który był montowany w wersji Europejskiej Intense od roku modelowego 2006 dopiero... Więc od razu możesz oglądnąć tył samochodu jak bardzo był robiony.

Brak zdjęć z przodu.

Cena dość atrakcyjna - czyli ciekawe co jest nie tak.

Dyziek - 05-08-2009, 22:46

Właśnie chodzi o to że jeżdzi na tym co kuchenka w domu cena jest mało spotykana wersja ostro kombinowana a auta z świata hamburgerów zazwyczaj sa z paru aut więc chyba nawet nie ma co myśleć bo jak bym nawet chciał oddać to za dwa lata w innne ręce to lipa będzie po maxie
Hubeeert - 06-08-2009, 02:58

krzychu napisał/a:
Połączenie MIVEC i instalacja gazowa nie jest zbyt dobrym pomysłem

Nie jest wogóle pomysłem. Nie da się w tym silniku.

krzychu - 07-08-2009, 16:32

Hubeeert napisał/a:
krzychu napisał/a:
Połączenie MIVEC i instalacja gazowa nie jest zbyt dobrym pomysłem

Nie jest wogóle pomysłem. Nie da się w tym silniku.

Każdy zrobi jak uważa. Ten silnik ponoć dużo gorzej toleruje źle zestrojoną instalację. Ale przy dobrym zestrojeniu i kontroli luzów zaworowych ze 2 razy częściej niż to przewiduje instrukcja jest szansa że się pojeździ na gazie długi czas. Jeden użytkownik nawet sam montował do takiego i przedstawiał wykresy z hamowni. Mógł by się wypowiedzieć.