Pajero Ogólne - Przyczepa kempingowa
jawaldek - 12-08-2009, 09:57 Temat postu: Przyczepa kempingowa Witam Wszystkich.Poszukuję przyczepki kempingowej o DMC do 1000kg 2/3 osobowej z WC kasetowe (opróżniane na zewnątrz),prysznic,ciepła zimna woda,ogrzewanie,zbiornik na wodę czystą i brudną,przedsionek-tropik,lodówka,kuchenka,rolety w oknach,stopień itd itp.Wiem że można kupić na różnych portalach ale przecież można dać zarobić swojemu->>Mitsumaniakowi Cena tak w granicach 7-9 tyś.Pozdrawiam
[ Dodano: 14-08-2009, 19:39 ]
Już nie aktualne->>> przyczepkę kupiłem
gołąb - 28-11-2011, 18:58
A czy ty Waldek coś z tą cepką jakieś wypady jeszcze robisz, czy raczej odpuściłeś już sobie...pytam bo sam w tym roku byłem na kempingu i nawet mi się spodobało...
jawaldek - 29-11-2011, 20:20
gołąb napisał/a: | czy raczej odpuściłeś już sobie | zdecydowanie odpuściłem bo w terenie górzystym silnik ma co ciągnąć,bo tylko po czarnym taką pojedziesz,bo kłopoty z zaparkowaniem na trasie przelotowej, bo za przyczepkę myto jest pobierane,o ile 3,5 T przekroczone a w Miskach to nie problem -->> "inspektorki",bo z racji przekroczonych 3,5T nie mam stosownego prawa jazdy,bo najmłodsza latorośl (19 l ) z wapniakami jeździć nie chce , bo dla tego, częściowo wzorując się na pomysłach z przyczep kempingowych,zrobiłem tak jak zrobiłem Miśka na wyprawy,bo zdziwienie i zaskoczenie na kempingu w Chorwacji turystów niemieckich przed rozłożeniem całego szpeju kpiące a potem szczeny na dół->> bezcenne
gołąb - 03-12-2011, 19:48
ok,ok przekonałeś mnie....
|
|
|