To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Lancera! - Proszę o waszą opinię na temat lancera 1.6 kombi

pee - 12-08-2009, 17:07
Temat postu: Proszę o waszą opinię na temat lancera 1.6 kombi
Witam, od czasu gdy w wypadku poległ mój colt Colt C51 1.3 poszukuje nowego samochodu, w miarę możliwości mitsubishi. Zainteresowało mnie ogłoszenie otomoto - lancer 1.6 kombi, na moje, nie znające się na samochodach oko wygląda dobrze, choć jak na auto '95 ma trochę podejrzany przebieg. Proszę o opinie, może nawet ktoś go już oglądał. Z góry ogromne dzięki.
Owczar - 13-08-2009, 15:53

Poproś sprzedawcę o VIN i więcej zdjęć lepszej jakości na mail, w tym komory silnika. Ten przebieg rzeczywiście mało realny. Przegląd się kończy...
pee - 17-08-2009, 23:34

Okazało się, że samochód został w między czasie sprzedany. Znalazłem kolejnego Lancer nr1 - właściciel twierdzi że silnik ok, bezwypadkowy. Zainteresowała mnie wymieniona chłodnica - podobno zaczęła cieknąć po zderzeniu z gołębiem. Do roboty pasek (wymieniony 147kkm) i klocki.

Drugi kandydat Lancer nr.2 Podobno przebieg udokumentowany, trochę jednak niski. Przerysowany przy cofaniu już w polsce.

Co o nich myślicie? Są warte swoich cen? Czy może odpuścić sobie i czekać na coś lepszego - maksymalnie chce wydać ok 10000zl. Jakie jest wasze zdanie o lancerach z niemiec w cenach ok 1500 - 2000 euro? Serdecznie proszę wszystkich o opinie.