Carisma - Ogólne - Poduszki amorka Monroe???
przemekx303 - 12-08-2009, 23:33 Temat postu: Poduszki amorka Monroe??? Przeglądając sobie dzisiaj części na allegro wpadłem na coś takiego http://moto.allegro.pl/it...vo_s40_v40.html i moje pytanie, czy to będzie pasowało przypadkiem do Cari przed liftem i jak z jakością tego
Piwor - 13-08-2009, 00:49
To nie jest Monroe. W najlepszym wypadku jest to Febi. Jeśli to Febi, to brać w ciemno.
Student - 13-08-2009, 06:33
Tylko że ktoś z linka spolerował diaksem chyba rok produkcji i jeszcze coś obok napisu Germany.
ZEROSUPER - 13-08-2009, 06:38
Student napisał/a: | Tylko że ktoś z linka spolerował diaksem chyba rok produkcji i jeszcze coś obok napisu Germany |
Tam były trzy najczęściej używane słowa na świecie: "MADE IN CHINA"
przemekx303 - 13-08-2009, 21:38
100 tańsza od oryginału jeżeli jakość dobra to niezły zamiennik oczywiście jeżeli pasuje do cari , a to zdjęcia z bliska daje do myślenia????
kubas - 13-08-2009, 23:24
Nie myślałeś nad używkami? Za sztukę zapłaciłbyś ok 60zł. Nie wiem jak w Cari przed liftem, ale poduszki amorów w Cari po lifcie pasowały te same do GDI'ka co i do DiD'eka.Carismy z silnikami 1.6 po lifcie miały prawdopodobnie trochę inne poduszki i do DiD i GDI się nie nadawały. Może w tych przed liftem było podobnie. Na pewno musisz zwrócić uwagę na to, że w poduszce do Twojej Cari łożysko jest kulkowe stalowe, zabudowane. Pozdrawiam
przemekx303 - 15-08-2009, 14:09
Z tymi poduszkami to jeszcze mi się nie spieszy ale po zimie raczej na pewno , poprzedni właściciel wymienił amorki przód i niedawno lewa podpora mi czasem troche zatrzeszczy , czasem za stuka , co do używek to raczej nie bo poduszka może i będzie dobra ale łożysko pewnie w nie dużo lepszym stanie od mojego. Jak dobrze pójdzie to może w tym tygodniu zmienię amorki tył Kayaby lub Monroe i może od razu poduszki jak oczywiście znajdę je , pytałem o nie w sklepie i gość mi powiedział że nic takiego nie widzi i na allegro też nie ma. W poniedziałek za dzwonie do Japaneze wszyscy go chwalą , zabaczę
|
|
|