Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] Gal
kudley - 14-08-2009, 20:51 Temat postu: [EAx 97-04] Gal Witam,
zdaje mi się czy tylnia klapa jest tak masakrycznie spasowana?
Informacje:
Rok produkcji: 1997, Data rejestracji: 02/1998, Przegląd: 10/2009, Ubezpieczenie: 10/2009, Skrzynia biegów: manualna, Moc: 140 KM (103 kW), Pojemność skokowa: 1998 cm3, benzyna, srebrny-metallic, Liczba drzwi: 4/5,
Dodatkowe wyposażenie:
ABS, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, alufelgi, ASR, centralny zamek, autoalarm, poduszka powietrzna, radio / CD, wspomaganie kierownicy, immobiliser, komputer, welurowa tapicerka, światła przeciwmgielne, przyciemniane szyby, pod. przednia szyba
Dodatkowe informacje:
pierwszy właściciel, serwisowany w ASO, bezwypadkowy, garażowany, zarejestrowany w Polsce
Opis pojazdu:
Technicznie idealny , na bieżąco serwisowany wnętrze idealne . Blacha do drobnych retuszy kilka rys Felgi OZ do przemalowania , !1 Właściciel od nowości
4 poduszki ,klimatronic, pełna elektryka, podgrzewane lusterka.
Co widać ? Jestem świerzakiem w temacie Gali, znam jakieś skromne podstawy jak na świerzaka przystało, i teraz sięgam waszej rady...a więc?
Kmer - 14-08-2009, 20:58
kudley, tak jak sam zauważyłeś tył złe spasowany możliwe ze była jakaś przygoda,odnośnie przody również coś było,poprosiłbym Cie o umieszczenia linka do oferty sprzedaży,wtedy będzie można coś powiedzieć więcej o ile jest więcej zdjęć w ofercie.
kudley - 14-08-2009, 21:13
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C9505422
Proszę proszę...
Kmer - 14-08-2009, 21:35
kudley, to powiem tak lewa strona to kameleon drzwi różnią się odcieniem od tylu,przedni błotnik odbiega już całkowicie od całości,brak części nadkola z lewej strony przód,prawdopodobnie zżarła go opona,jak złamało się dolne mocowanie,sprzedający nie podaje przebiegu ale z tego co widzę to autko ma nahulane troszkę kilometrów,zderzak prawa strona dol bardzo odkształcony,co do prawej strony auta to się nie będę wypowiadał bo nie jestem pewien,auto wygląda ogólnie jakby nim jeździł budowlaniec.
kudley - 14-08-2009, 22:23
kurcze, daję słowo że nie zauważyłem wcześniej tego kameleona...cholera - muszę skoczyć do okulisty Dzięki Kmer, i dla wszystkich - uważać na ten okaz !
pawliku - 14-08-2009, 22:27
jak chcesz to moge skoczyć go zobaczyć bo to zaraZ koł mojego miejsca zamieszkania
Kmer - 15-08-2009, 00:14
pawliku, jak możesz to obejrzyj go i zrób jakieś fotki jak możesz,możliwe ze się to przyda w przyszłości,dla innych.
kudley - 15-08-2009, 14:21
Pawliku - jak najbardziej - chociażby dla przyszłych pokoleń
|
|
|