To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

OFF ROAD - [IMPREZA] Bieszczadzka przeprawa terenowa

jawaldek - 26-08-2009, 10:09
Temat postu: [IMPREZA] Bieszczadzka przeprawa terenowa
W ubiegłym tygodniu wraz z kolegami i jedną koleżanką :mrgreen: byliśmy w Bieszczadach na wyprawie terenowo-przeprawowej.Mili i sympatyczni gospodarze 5ha terenu umożliwili nam jazdę po dziewiczym terenie gdzie co chwilę piła spalinowa i łopaty były w użyciu.Gospodarze tego terenu są otwarci na jazdę samochodami 4x4 i upoważnili mnie do podania nr tel do Nich 0-668-677-735 w celu ewentualnego umówienia się na jazdę.A oto i krótki foto reportaż z wypadu:
http://waldkowe.web-album...wa-w-bieszczady

saphire - 26-08-2009, 11:22

Fajna wyprawa ale ciekawi mnie czy jak już dojechaliście łożyskiem strumienia do tej kładki-belki z poręczą to tez piły poszły w ruch czy jakoś bokiem to braliście :P
jawaldek - 26-08-2009, 14:45

Właściciel chciał wycinać ale my boczkiem boczkiem wytyczyliśmy szlak.
Gene - 26-08-2009, 16:49

Fajny wyjazd Waldemort :wink:
Betka - 27-08-2009, 21:50
Temat postu: Re: Bieszczadzka przeprawa terenowa
jawaldek napisał/a:
W ubiegłym tygodniu .... byliśmy w Bieszczadach na wyprawie terenowo-przeprawowej.
Gospodarze tego terenu są otwarci na jazdę samochodami 4x4 i upoważnili mnie do podania nr tel do Nich .....w celu ewentualnego umówienia się na jazdę.

a gdzie dokładnie byliście ?

jawaldek - 27-08-2009, 23:12

W Komańczy :)
Betka - 28-08-2009, 07:44

podzieliłam się zdjęciami ze znajomymi z WLKP, mam nadzieję że nie będzie dla nich za daleko z Poznania, a swoją drogą zapraszam na jeżdżenie w poznańskie rejony :mrgreen:
jawaldek - 28-08-2009, 08:46

Betka napisał/a:
a swoją drogą zapraszam na jeżdżenie w poznańskie rejony

Dzięki za zaproszenie.Co prawda 450km stawia barierę ale nie jest to bariera nie do przebycia :wink: :)

saphire - 28-08-2009, 12:11

Huh, a może bym sobie tak dla odmiany Pinin'a kupił... ;-)
PiotrBe - 30-08-2009, 21:32

Betka, widzę że ładnie nasz region promujesz, zwłaszcza autodrom, jak najbardziej godny odwiedzenia.
Swoją droga moznaby sie w terenie spiknąc w jakims rozsądnym termine, bo brakuje u nas zlotów off-roadowych.
W ramach wyjątku jakieś patrole mogą tez przybyc, byle na koncu kolejki byly choc raz;D

Pozdrawiam