To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Space Star Ogólne - filtr powietrza

rafalwiec - 27-08-2009, 10:17
Temat postu: filtr powietrza
Małe zapytanie-mój misiek ma założony filtr stożkowy z podej¶ciem z rury nierdzewnej,chcę wymienić na oryginalny układ filtra powietrza-tylko nie do końca wiem co wchodzi w jego skład,posiłkuję się zdjęciami ale to troszke mało ,je¶li kto¶ byłby łaskaw jak±¶ specyfikacje to będę wdzięczny..
jewiurz - 27-08-2009, 15:41

Potrzebujesz
1. Chwyt powietrza
2. Puszka filtra powietrza
3. Rura gumowa od puszki filtra do przepustnicy z razem z tym czyms co jest do niej przymocowane - dyfuzor to sie chyba nazywa

jak bedziesz kupował to proponuje znleĽć kogos kto sprzeda ci to wszytsko razem z kompletem ¶róbek z gumkami do puszki filtra i plastikowymi spinkami do chwytu powietrza i ewentualnie innych dupereli.

to do space stara po lifcie, przed liftem nie wiem czy jest tak samo czy może ciut inaczej

PS. zdjecie "ukradłem" z aukcji futrzanego to może z nim sie skontaktuj może ma to czego potrzebujesz :)

rafalwiec - 27-08-2009, 23:19

Dzięki-poszperam troszkę ,może jaki¶ fan tuningu będzie chciał się zamienić a jak nie to kupie zestawik
Anonymous - 06-11-2009, 16:13

ja mam takie pytanie. Czemu chcesz wrócić do oryginalnej wersji?
rafalwiec - 09-11-2009, 16:11

Taki już był założony jak kupiłem i teraz szlak mnie trafia ja wciskam pedał gazu-może niektórzy lubi± sportowe buczenie silnika ale ja wolę raczej ciszę w samochodzie :) o ile w mi¶ku można mówić o ciszy .
xjacobs - 10-11-2009, 18:16

można :)
Zwierzu - 10-11-2009, 18:20

Dokladnie MSS jest cichy moim zdaniem jak na diesla:)

Btw gdzie i jaki filtr polecacie? Czy zwyczajnie w serwisie kupic?