To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

MitsuManiaki.com - Szkoła jazdy by Grafix

TNT - 11-07-2005, 14:57
Temat postu: Szkoła jazdy by Grafix
Widzialem jak jezdza 2 pokolenia Łukaszewskich. Musze przyznac ze robia wrazenie. Moze by tak Mitsumaniaki ktore potrafia cos ciekawego podziela sie wiedza z innymi i ich takze czegos naucza. Jezdzic umiem ale sa sytuacje kiedy mam wrazenie ze nie panuje nad autem a byc moze lekkie przychamowanie poprawiloby sytuacja a ja wciskam gaz. Czekam na sugestie. A tak wogule to wiem ze misie to auta ze sportowym rodowodem wiec moze troche trzeba sie nauczyc i nie plamic honoru marki.
Anonymous - 11-07-2005, 15:04

Myślę, że pokolenia Łukaszewskich to mają co robić na codzień. A jest dużo szkół jazdy, w których spokojnie można doskonalić swoje umiejętności. Jest szkoła opla, daewoo (ops, chevrolet'a), subaru, skody...
Jackie - 11-07-2005, 16:23

Oj jak miło....z tym że jest jedno małe ale, otóż nawet nie brak czasu ale umiejętności nauczania dyskfalifikuje nas z takiego pomysłu. Trzeba pamietać, że nawet najlepszy kierowca nie musi umieć przekazać swojej wiedzy, poza tym samych umiejętności też nie za dużo...Oczywiście jak będę mógł pomogę ale to mało profesjonalne będzie....
Pozdrawiam

Moominek - 14-07-2005, 23:08

Jackie, nie bądz taki skromny ;) Pamietam Twoj popis na bezdrowzu pomiedzy uliczkami naprzeciwko Twojego salonu. Probowalem to powtorzyć, malo znaku nie skasowalem. Kurcze ABS mnie w konia zaladowal :(
Jackie - 15-07-2005, 09:23

Hej!
Patrzę, że avatarek masz jak przystało na Tatę Moominka;)
Welcome back!

Moominek - 15-07-2005, 23:01

Ano, ano.. teraz mam urlop więc troszkę czasu na forum się pojawiło :) Zaraz wyjazd i powrót do pracy :( "Drogi kuźwa kierowniku, daj mi czas na forum" ;)