To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Outlander I Ogólne - Fotografie naszych Outlanderów. ;)

KowaliK - 28-08-2009, 00:06
Temat postu: Fotografie naszych Outlanderów. ;)
Jeśli macie jakieś ciekawe, niezwykłe zdjęcia swoich Outlanderów (jak np. kolegi mitsu00 z Alp), to właśnie tutaj jest miejsce aby je opublikować. Chciałbym, aby były to Wasze auta, ale jakieś ciekawe egzemplarze jak najbardziej mile widziane. Seryjne egzemplarze spotkane na ulicach sobie odpuścimy (no chyba że są po jakichś ekstremalnych off-road'owych przeżyciach :p ). Zapraszam do publikacji. :)

Tutaj krótki poradnik, jak dodawać zdjęcia na forum.

kordiank2 - 26-09-2009, 10:25

...że się z kolegą nie zgodzę: każde zdjęcie outlandera jest warte uwagi, a już outlandera I w szczególności... a ponieważ wszystkie outlandery są nasze, to proponuję tym miejscu wchwalić się wszystkim. a tak na poważnie, to na niezwykłość zdjęcia większy wpływ ma sam sposób patrzenia lub uchwycona w czasie niepowtarzalna chwila. obiekt jest raczej sprawą wtórną, jakkolwiek byłby niezwykły...

zapraszam do galerii

KowaliK - 17-10-2009, 23:57

Cisza w temacie, więc wrzucam swoje najciekawsze zdjęcia jakie mam na dysku. No to jedziemy, po kolei:

C.D.N. :wink:

Anonymous - 02-01-2010, 19:05

Witam

był taki

a teraz jest taki jak zdemontowałem orurowanie

a oto moja noworoczna wyprawa w błotko

Postaram się zrobić zdjęcia jak jest czysty
a po tej wyprawie 1h spędziłem na myjce pod kerscherem

Mont - 07-01-2010, 12:52

Efekt poszukiwań mojego psa przy -16'C (znalazł się złapany we wnykach) :

Patrzcie te drewniane fele ;)

KowaliK - 07-01-2010, 14:48

Masz czarny grill, czy tylko tak wyszło na zdjęciu? :wink:
Krzysiek_slask - 07-01-2010, 15:54

Mont napisał/a:

Patrzcie te drewniane fele ;)

Ja kiedys w listopadowe sobotnie popoludnie wybralem sie na maly offroad po Rogowskim lesie

i po przejechaniu tej kaluzy :

Hiszpan - 07-01-2010, 22:15

Kilka fotek z wypadu na Kaszuby. Na ostatnim wygląd maski po dniu na bezdrożach. ;)

http://picasaweb.google.p...426681475353122
http://picasaweb.google.p...426812690726962
http://picasaweb.google.p...426943825039314
http://picasaweb.google.p...428291810260530

Zdjęcia nie są moje, dlatego zamieszczam linki.

Mont - 09-01-2010, 15:58

Przypuszczam, że autorzy postów w tym wątku moga mieć w przyszłości większe lub mniejsze problemy ze zbyciem swoich Outków :mrgreen:
Hiszpan - 09-01-2010, 18:19

Mont napisał/a:
Przypuszczam, że autorzy postów w tym wątku moga mieć w przyszłości większe lub mniejsze problemy ze zbyciem swoich Outków :mrgreen:
Hehe
Kupując takiego SUV-a sam zaglądnąłbym pod spód. Dopiero liczne zagięcia, uszkodzenia spodu mogłyby wskazywać na mocne wykożystywanie Outka w terenie. :roll:
Na wszystkich zdjęciach widać tylko trochę błota więc raczej nieszkodliwe. ;)

Co do mnie, akurat nie mam go zamiaru sprzedawać, a do prawdziwych szaleństw mam Patrola. ;)

fufaj3 - 09-02-2010, 18:43

Witam
Po ostatniej wyprawie zdjecia wyżej stwierdzam że nasze auta nawet do lasu się nie nadają
Po tygodniu stwierdziłem że coś stuka w przednim zawieszeniu z prawej strony pojechałem na serwis a oni że została wyrwana śruba mocująca drążek stabilizatora w belce razem z gwintem
i do wymiany cała belka
Zapytałem jak to możliwe a oni na to że pewnie pan w dużą dziure wjechał :mrgreen:
No to co po dziurach nie wolno jeździć ???

Olass - 14-02-2010, 20:23

Zdjęcia robione na szybko, nie miałem statywu to szału nie robią. Będzie więcej czasu to porobię lepsze ;)

P.S. No i tutaj mam zimówki na felgach Nissana, w lecie oryginalne alumy Mitsu są :P

Pawmitsu - 15-02-2010, 13:43

Olass, widze ze masz owiewki. jak sie sprawdzaja? Nie wadza przy otwieraniu szyb? Nie swiszcza przy szybkiej jezdzie? Deszcz nie wpada do srodka przy nieco uchylonych oknach?
Sam kupilem, ale jeszcze nie zalozylem...

A oto pare fotek mojego outka na zimowkach, tuz przed zima.

Olass - 15-02-2010, 14:30

Pawmitsu, owiewki dają rade ;) Szybki można śmiało zostawiać otwarte na postoju, podczas jazdy nic nie świszczy i do środka nie pada. Polecam :thumbup:
Tylko podczas opadów śniegu lepiej szybki zamknąć... Raz w Astrze zostawiłem uchylone i rano fotel miałem biały.

Pawmitsu - 15-02-2010, 14:37

Mi w mercku sie niezle sprawiaja, choc po uplywie lat nieco "sniezenia" nabraly, ale w tojce to juz byly z nimi male problemy, potrafily nieco 'chodzic" z szybami...
Spod Opola jestes, to nie tak daleko... czasami jezdze w tamte strony, zona ma rodzicow nieopodal