Nasze Miśki - Mitsu Colt 1.6 98` moje dziecko....:)
bumik - 30-08-2009, 22:31 Temat postu: Mitsu Colt 1.6 98` moje dziecko....:) Historia mojego Colta zaczela sie jakies 1,5 roku temu, kiedy kupilem jego starszego brata Colt 1.3 97....niestety roziblem go nie z mojej winy....byla czolowka...wyszedlem calo, i dlatgeo ze wyszedlem calo nastepnego dnia po wypadku postanowilem kupic moje baby...bylo w nie najlepszym stanie...wrecz blagalo o nowego wlasciciela...zaopiekowalem sie nim....wpompowalem sporo pieniedzy....naprawilem, wymienilem...(Kolektror OBX + wydech+stozek K&N+szyby+17`` MomoCorse +sprzeglo Aisin) ....Moj misiek prezenetuje sie teraz dumnie nawet...bardzo....a wyglada tak...
miro87 - 30-08-2009, 23:04
ładna sztuka
rosomak1983 - 30-08-2009, 23:49
no no naprawde niezle
bumik - 30-08-2009, 23:57
dzieki....;)....teraz chce sie zajac srodkiem...wymieniam kierownice standardowa na kierownice MOMO, chce zamontowac nowe zegary...najprawdopodobniej skusze sie na te zegary Indiglo z Allegro, do tego wymiana drazka zmiany biegow, recznego.....
na szczescie sprzet audio uratowal sie ze starszego brata mojego bejbisa ...Sony Xplode 1000W sub+ amplituner 1200w Xplode+4x Trojdrozne bodajrze 320W Sony Explode glosniki...
ciezko mi bedzie go kiedys sprzedac....mam nadzieje ze nie bede musial przez dluzszy czas..;)
Jak skoncze go robic wrzuce wiecej fotek...juz niedlugo...:)
macieekg - 31-08-2009, 16:45
Nie no naprawdę się prezentuje, gratulacje
Zdjęcie też nieźle zrobione, masz więcej fotek?
wojtas20 - 02-09-2009, 09:56
No no piękny CJ0... felgi bardzo fajnie komponują się z kolorem auta
Bardzo mi się podoba i czekam z niecierpliwością na kolejne zdjęcia.
pawela - 02-09-2009, 21:40
niemal jakbym widział swojego, bardzo lubię taki styl
bumik - 05-09-2009, 14:06
...fotek postaram sie wrzucic troszke wiecej niedlugo....mam nadzieje ze jeszcze pogoda dopisze...no i czas
w najblizszych tygodniach czeka mnie wymiana sprzegla, widzialem na alledrogo sprzegla Assin ( wiecie cos moze o nich) a moze jakies inne, jezeli ktos ma jakies info o czyms extreme to poprosze o info...
Zastanwaiam sie jak go zaczac urzadzac w srodku...chce zamowic zegary indiglo + kierownica momo+ kilka dodatkiow dla ozywienia wnetrza...tak zeby nie przesadzic...lubie autka po lekkim tunningu...nie liczy sie to co na zew...liczy sie to co pod maska...hyhy
A no i wciaz szukam silnika mivec...mam andzieje ze uda mi sie znalesc cos w rozsadnej cenie w przyszlym roku....
Pozdrawiam wszystkich mitsumaniakow..:)
rafq - 09-09-2009, 00:57
Foto real czy po "delikatnej obróbce" ? Tak czy inaczej jest to najładniejszy cojot jakiego widziałem
bumik napisał/a: | sprzegla Assin | rozumiem, że chodzi o sprzęgło Aisin nie Assin ?
Co do "czegoś extreme" to gadaj z Browarem, on w swoim GTiku ma bardzo fajne sprzęgliwo, nie spiekowe, ale bardzo twarde, jednak da się tym normalnie jeździć
bumik napisał/a: | kilka dodatkiow dla ozywienia wnetrza... |
Ładna kiera, mieszek ze skóry, gałka współgrająca z deską, kubełki, pasy szelkowe
+
Ciągłe utrzymywanie wszystkiego w nieskazitelnej czystości
|
|
|