To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - Wrażenia po Zlocie 'Beskidy 2009'

Anonymous - 30-08-2009, 21:05
Temat postu: Wrażenia po Zlocie 'Beskidy 2009'
Fotki będą później. Najpierw wrażenia. Było super. Świetna organizacja. :D :D :D
hugerth - 30-08-2009, 21:10

Ja się zarejestrowałem okazjonalnie, naprawdę muszę was pochwalić. Mieszkam 500m od Fregaty, w Zarzeczu, a jednak nie widziałem ode mnie ani jednej osoby tam. A odwiedziłem was we wszystkie trzy dni. Najbardziej szkoda tej soboty, kiedy było najwięcej samochodów do pooglądania a najgorsza pogoda - no cóż, zdarza się :roll: Dzisiaj było o wiele lepiej, gokarty dobrym pomysłem (kto wygrał w końcu?) i to przeciąganie Colta.

Naprawdę podobało mi się :wink:

No i kilka ładnych Miśków można było spotkać :biggrin:

(Zlot w Zarzeczu, nie w Żywcu :biggrin: )

JCH - 30-08-2009, 21:12

Alicja napisał/a:
Świetna organizacja
Słyszysz os12 - świetna organizacja :)
Potwierdzam 8)

PS. Za rok robicie znowu :D

Jogurt - 30-08-2009, 21:35

Jak dla mnie było supeeeeeeeeer. Fajnie było Was znowu zobaczyć i poznać nowych MM. Dziękuję bardzo organizatorom i sponsorom zlotu za 4 dni świetnej zabawy. Przy okazji ''pozdrawiam'' KDDPiA :evil:
Marcin-Krak - 30-08-2009, 22:07

Się podobało. Co prawda cały czas pytam się - gdzie jest moja obiecana koszulka z kasy klubowej :?: :mrgreen:
Pomijam fakt, że na wjeździe ktoś tam się mnie spytał: czy ja na basen :wink:
Puchar już na honorowym miejscu w pokoju :mrgreen:

Mam pytanie odnośnie statystyk - czy wiadomo ile aut i ludzi przewinęło się przez zlot :?:

placet - 30-08-2009, 22:12

Tego chyba nikt nie zliczy, jedynie z identyfikatorów, a raczej podpisów pod regulaminami
mead - 30-08-2009, 22:12

Ja foty i filmiki wrzuce jak tylko troche ogarne wszystko. Wrazenia po zlocie - nie do opisania. Juz wiem na 100% ze za rok musze byc. Wielkie podziekowania dla Ekipy Czestochowskiej dzieki ktorej moglismy sie pojawic na tym zlocie, oraz dla Os12 za ogarniecie tego wszystkiego.
Matejko - 30-08-2009, 22:21

Chcialem bardzo podziekowac organizatorom, za to co zrobili, naprawdę, ja jako zlotowiec od II oficjalnego zlotu, moge Wam pogratulowac.
Oby tak dalej, za rok moge takze jechac do zywca. :mrgreen:
a i jakcos to co zlego to nie moja ekipa, jak cos dobrego to tylko my i nikt inny :)

Chooper - 30-08-2009, 22:42

Wielkie BRAWA i słowa uznania dla organizatorów :!: :!: :!: Powiedzcie, że za rok tez jedziemy do Zarzecza :biggrin:

lokalizacja (znana mi już wcześniej) super, więc złego słowa powiedzieć nie można.

Cudownie było spotkać się ponownie z osobami, których się tyle czasu nie widziało.

Szkoda jedynie tej soboty...

Anonymous - 30-08-2009, 23:30

Tak na gorąco - jak dla mnie, było wspaniale. Naprawdę świetna organizacja, fajne miejsce. Jedyny minus to pogoda, ale na to przecież ani organizatorzy, ani uczestnicy wpływu nie mieli. Spotkałem gromadę wspaniałych ludzi, z którymi w większości przypadków widuję się raz do roku na zlotach, poznałem nowych, znakomicie się bawiłem. Forumowa przyjaźń warszawsko-krakowska została wprowadzona w życie w wymiarze nie tylko formalnym, ale i rzeczywistym, a wczorajsza międzyregionalna integracja to już w ogóle ewenement na skalę co najmniej krajową. :wink: Było naprawdę super! Wielkie dzięki!
roch_27 - 30-08-2009, 23:45

Od siebie także chciałbym podziękować organizatorom i sponsorom za mega wypaśny zlot :thumbright:

pozdro

Trik - 31-08-2009, 00:06

Wspaniała impreza. Brawa dla organizatorów. Żal tej soboty bo dzieciaki trochę sie zmopsiły.
junior81 - 31-08-2009, 00:17

Ja również przesyłam podziękowania za super organizacje zlotu. Pozdrawiam Os12 i wszystkich którzy przyłożyli się do organizacji zlotu.
bluecats - 31-08-2009, 07:10

to był nasz pierwszy zlot i jesteśmy pod wrażeniem :D
Super organizacja, fajne furki.

WIELKIE dzięki dla organizatorów oraz dla uczestników za fajny klimat.
Strasznie szkoda sobotniej pogody :cry:

pozdrawiamy Asia i Marek

Bartek - 31-08-2009, 07:56

krótko i na temat:

DZIĘKUJĘ wszystkim organizatorom, współorganizatorom, wspierający i pomagającym organizację. Jesteście WIELCY.

Jakbyśmy byli freearimaniacami, spotykalibyśmy się w Modenie i pogoda byłaby gwarantowana, do Okazaki mamy ciut za daleko, więc z wybrykami pogody musimy się pogodzić