Off Topic - Czy zdażyło się wam coś tak przykrego
Anonymous - 22-08-2006, 13:10 Temat postu: Czy zdażyło się wam coś tak przykrego Jak codzień zeszłam rano do miśka a tam patrze czegoś mi brakuje... nie ma antenki, podchodze bliżej a i całej listwy idącej po dachu z obu stron też nie ma, normalnie czarna rozpacz, dlaczego ludzka złośliwość i pazerność nie zna granic??
zdarzyły wam się tego typu kradzierze w samochodach?
ile może mnie kosztować założenie znowu tych listewek no i nowa śmieszna stercząca antenka??
tylko mnie nie dobijajcie
Krzyzak - 22-08-2006, 13:30
mi ukradł złodziej Noxxxxxki nakrętki z kół - 4 sztuki - z tyłu zostawił jedną, żeby się tylko koło trzymało; jechałem tak 70 km/h - mogłem zabić siebie lub kogoś... co z tego, że złodziej znany (okradł też moją żonę 2x), jak nie da się udowodnić...
a z przedwczoraj - podchodzę do Colta po koncercie a tu pas dolny przesunięty tak, że o oponę szoruje i wgniecenie koło zaślepki na halogen - paskudna sprawa; uderzenie niskie - albo maluch (widziałem takiego czerwonego, co się kręcił i próbował zaparkować w okolicy) albo ktoś hakiem... - więcej w dziale Nasze Miśki->Mój Galant i Colt Baśki
to tak z przykrych rzeczy
Anonymous - 22-08-2006, 13:33
Nie chcę Cię smucić, ale mogą być problemy z kupieniem tych elementów. Mam nadzieję, że jednak uda Ci się je gdzieś dostać. Mnie spotkała kiedyś podobna przykrość: komuś przeszkadzały listwy dachowe w moim Misiu i je oderwał na całej długości szyby przedniej - i tak zostawił.
roch_27 - 22-08-2006, 13:38
pyzula napisał/a: | zdarzyły wam się tego typu kradzierze w samochodach? |
oj niestety zarzyło się nie raz: jak miałem lancerki to notorycznie ginął mi napis "mitsubishi" pare razy kołpaki ori. Niecały rok temu znowu 3 diamenty z mojego obecnego miśka
pozdro
Anonymous - 22-08-2006, 14:27
Mi natomiast raz tylna wycieraczka. Kręcił się kilka razy koło colta gostek z czerwonego malucha więc pewnie mu spasowała.. Niech tylko dorwe jego auto to ani jednej mu nie zostawie..
Krzyzak - 22-08-2006, 14:51
Krzyzak napisał/a: | albo maluch (widziałem takiego czerwonego, co się kręcił i próbował zaparkować w okolicy) |
Ficu865 napisał/a: | Kręcił się kilka razy koło colta gostek z czerwonego malucha więc pewnie mu spasowała.. Niech tylko dorwe jego auto to ani jednej mu nie zostawie.. |
Czyżby ten sam?
Acha - dodam, że sztuka nakrętka w ASO to ponad 100 zł... (ale udało mi się kupić cały komplet z rozbitka, a wcześniej dopasowałem coś od Toyoty w serwisie aut japońskich - za używane 3 nakrętki zapłaciłem 40 zł)
Anonymous - 22-08-2006, 16:14
zaśpiewali mi w japancarze 150 za sztukę listewki normalnie się powiesić szukam dalej w rozbitkach na allegro a jak nie to może coś w niemczech znajdę... tam chyba więcej coltów jest...
Anonymous - 22-08-2006, 20:05
150 to ja bym odrazu bral mi zaspiewali w ASO za jedna listwe 700zl!!!!!!!!!
Anonymous - 22-08-2006, 20:21
dzięki za pocieszenie
TNT - 23-08-2006, 23:02
A mi dzis jakas kur...... sprasowala tylny blotnik az tapicerka w bagazniku zmienila polozenie. Na zlot bede bez auta Co prawda nie mitsa ale tez juz znana wszystkim Hania bedzie w warsztacie.
roch_27 - 23-08-2006, 23:07
Qfa normalnie jak bym widziałto to bym ... bęcki .... dał
co za naród
szkoda nerwów
pozdro
Efa! - 24-08-2006, 13:38
mnie świstnęli kołpaki z diamentami i to z zamkniętego na kłódkę podwórka...
Anonymous - 24-08-2006, 19:38
Efa to pewnie jakiś supermen przeleciał nad ogrodzeniem i świstnął
Efa! - 24-08-2006, 20:30
Raczej superkibol: mieszkam w miejscu, w którym kręci się mnóstwo bywalców stadionu piłkarskiego...
Anonymous - 24-08-2006, 21:18
Pewnie to was wcale nie pocieszy, ale na wyspach tez jest taka cholota...
Jak zmienialem felgi na alu to kupilem sobie komplet czerwonych nakretek na wentyle... Oczywiscie komus sie spodobaly ( jakis tydzien temu) i zamiast uderzyc do sklepu odkrecil moje. Wyypas.
Nakrecilem drugi komplet - tym razem srebrne. Te juz sie mniej w oczy rzucaja.. a raczej rzucaly, bo ktos mi znowu pod...... dzisiaj rano.
Nastepny komplet chyba przykleje albo przyspawam
|
|
|