Zloty i Spoty - 2009 ZLOT - PODZIĘKOWANIA DLA MITSUMANIAKÓW
londolut - 01-09-2009, 00:30 Temat postu: 2009 ZLOT - PODZIĘKOWANIA DLA MITSUMANIAKÓW Wielkie dzięki dla Was za każdą pomoc Panowie i Panie
Raddex, MKarpiu, Kamilofon, Kondzio_czdz, Forest, Morfi, Blondi, Forestowa, mirc23, Adaho, Marcin-Krak, wojmi, Miczon, Placet,Juicemann, michalina27, Jogurt, Jogurtowa, Aga, Akbi, KarolGT, cns80, córa Adaho, Mati, Skoczbo i jego żona, żona TomusN,
oraz dla tych wszystkich, których nie jestem w stanie wymienić a podali pomocną dłoń
Sorki za błędy w nickach : )
Marcin-Krak - 01-09-2009, 00:40
Nie ma sprawy - czekam na obiecaną koszulkę
Bo inaczej nici z prezentu urodzinowego
Japan Motors - 01-09-2009, 12:07
W imieniu Sponsora Generalnego Zlotu serdecznie dziękujemy całej ekipie Mitsumaniaków, organizatorom i uczestnikom za współpracę, udany zlot i wspaniałą atmosmferę całej imprezy.
Mam nadzieję, że pomogliśmy, zapewniliśmy trochę rozrywki, uzupełniliśmy stany gadżetów (tu wielki ukłon dla naszych ładniejszych połówek, bez których cała akcja by się nie powiodła).
Poniżej skład ekipy Japan Motors, która pracowała na zlocie dla waszego i naszego zadowolenia :
1. Andrzej
2. Adi
3. Qba
4. Krzysiek
5. Darek
Oraz ładniejsza strona ekipy
1. Marysia
2. Renia
3. Madzia
4. Iwona
Jeszcze raz dziękujemy i mamy nadzieję, do zobaczenia za rok jako sponsorzy lub uczestnicy
Bartek - 01-09-2009, 12:25
Ja również dziękuję, ale nie widzę w Twoim poście 2 najważniejszych nicków: os12 i londolut.
Nie załatwiliście tylko pogody na sobotę z Wielkim Szefem
karolgt - 01-09-2009, 12:30
Organizacja super. Napewno było by wszystko widac gdyby pogoda dopisała.
Sponsorzy równiez wywiązali się ze wszystkiego.
londolut - 01-09-2009, 12:35
Japan Motors, dla Was również głębokie pokłony wyrażone tutaj GO!
Anonymous - 01-09-2009, 15:00
londolut napisał/a: | Forest ................... Forestowa, |
Miło było pomóc pomimo braku czasu i ogromie atrakcji. Przede wszystkim Miło było mi poznać.
Do zobaczenia w przyszłym roku.
londolut - 01-09-2009, 15:17
Aaa i żeby nie było - kolejność nicków w pierwszym poście jest przypadkowa
Anonymous - 01-09-2009, 21:43
Ja w zasadzie chcę wszystkim podziękować za kapitalne chwile spędzone w Waszym gronie
Szczególne ukłony należą się przede wszystkim: Os12, Londolut.
Za to, że: ogarnęli tę całą imprę (a przynajmniej wszystkim tak się wydawało), ganiali między Neptunem a Fregatą od świtu do nocy robiąc całkiem niezły kilometraż, byli uprzejmi i mili dla zrzędzących pomimo natłoku spraw i zmęczenia (Os12 Ty wiesz....)
i ogólnie: sprawili, że wszystko było super!!!
Podziękowania dla sponsora: ekipy Japan Motors. Moim skromnym zdaniem stanęliście na wysokości zadania!
Szczególne pozdrowienia dla Tego, który chciał zlicytowac moją zapalniczkę
na szczęście zrewanżował się dnia następnego.
Adaho_krak - 01-09-2009, 23:33
Jessica__ napisał/a: | na szczęście zrewanżował się dnia następnego. |
Na szczęście dla niego, kto zna Jess to wie co piszę
Ja ze swojej strony chcę podziękować wszystkim osobą które przyczyniły się do powstania tego zlotu. Najpiękniejsze jest to że nie trzeba było nawet prosić o pomoc, to pomoc prosiła się aby pomagać A całe to zamieszanie przez szaleńca który dla naszej zabawy wyciągnął sobie rok z życia. Mowa tu o Andrzeju vel. Os12, któremu wspólnie wtórowali Londzio i Akbi, oraz wiele innych osób mnie czy więcej zaangażowanych w pracę przygotowania, prowadzenia i obsługi zlotu. Nie będę tu wymieniał nicków bo kogoś mogę pominąć, a tego bym nie chciał. Panie i Panowie PEŁEN SZACUN DLA WASZEJ PRACY - PRZY TAKIM WASZYM ZAANGAŻOWANIU TO MUSIAŁO SIĘ UDAĆ.
Anonymous - 02-09-2009, 09:56
Adaho_krak napisał/a: | Jessica__ napisał/a:
na szczęście zrewanżował się dnia następnego.
Na szczęście dla niego, kto zna Jess to wie co piszę | [quote="Adaho_krak"]
Adaśku widzę, że mnie przejrzałeś Sory za OT
kasiaa - 02-09-2009, 12:51
Mitsumaniakowi organizatorzy zlotu 2009 - DZIĘKI ZA SUPER IMPREZĘ
Kondzio_czdz - 02-09-2009, 16:50
A ja chciałbym podziękować nie tylko wszystkim którzy się przyczynili ale także i tym którzy przyjechali bo przecież to dla Was była ta impreza i bez Was by jej nie było. A przynajmniej grono na pewno byłoby kameralne
Dzięki, że mimo pogody nikt nie odpuścił!
os12 - 05-09-2009, 09:10
Wreszcie (po odchorowaniu zlotu) i ja mogę sie osobiście przyłączyć do podziękowań dla Wszystkich MM którzy nam pomogli przy organizacji tegorocznego zlotu oraz oczywiście dla równie zapracowanych ekip z Japan Motors oraz Zatora
oraz przedstawicieli pozostałych sponsorów
Dziękuje , pozdrawiam i do zobaczenia na następnym Zlocie MM
Andrzej vel os12
Uwex - 05-09-2009, 12:05
os12 napisał/a: | Wreszcie (po odchorowaniu zlotu) i ja mogę sie osobiście przyłączyć do podziękowań ... Dziękuje , pozdrawiam i do zobaczenia na następnym Zlocie MM
Andrzej vel os12 |
os12 - co Cię nie zabije , to Cię wzmocni !! A tak poważnie - przydałby Ci się kilkudniowy urlopek na nabranie sił . Jeszcze raz dzięki .
|
|
|