To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - 2009 ZLOT - PODZIĘKOWANIA DLA MITSUMANIAKÓW

londolut - 01-09-2009, 00:30
Temat postu: 2009 ZLOT - PODZIĘKOWANIA DLA MITSUMANIAKÓW
Wielkie dzięki dla Was za każdą pomoc Panowie i Panie

Raddex, MKarpiu, Kamilofon, Kondzio_czdz, Forest, Morfi, Blondi, Forestowa, mirc23, Adaho, Marcin-Krak, wojmi, Miczon, Placet,Juicemann, michalina27, Jogurt, Jogurtowa, Aga, Akbi, KarolGT, cns80, córa Adaho, Mati, Skoczbo i jego żona, żona TomusN,

oraz dla tych wszystkich, których nie jestem w stanie wymienić a podali pomocną dłoń ;)

Sorki za błędy w nickach : )

Marcin-Krak - 01-09-2009, 00:40

Nie ma sprawy - czekam na obiecaną koszulkę :mrgreen:
Bo inaczej nici z prezentu urodzinowego :wink: :twisted:

Japan Motors - 01-09-2009, 12:07

W imieniu Sponsora Generalnego Zlotu serdecznie dziękujemy całej ekipie Mitsumaniaków, organizatorom i uczestnikom za współpracę, udany zlot i wspaniałą atmosmferę całej imprezy.

Mam nadzieję, że pomogliśmy, zapewniliśmy trochę rozrywki, uzupełniliśmy stany gadżetów :D (tu wielki ukłon :prayer: dla naszych ładniejszych połówek, bez których cała akcja by się nie powiodła).

Poniżej skład ekipy Japan Motors, która pracowała na zlocie dla waszego i naszego zadowolenia :D :
1. Andrzej
2. Adi
3. Qba
4. Krzysiek
5. Darek
Oraz ładniejsza strona ekipy :D
1. Marysia
2. Renia
3. Madzia
4. Iwona

Jeszcze raz dziękujemy i mamy nadzieję, do zobaczenia za rok jako sponsorzy lub uczestnicy :D

Bartek - 01-09-2009, 12:25

Ja również dziękuję, ale nie widzę w Twoim poście 2 najważniejszych nicków: os12 i londolut.

Nie załatwiliście tylko pogody na sobotę z Wielkim Szefem :mrgreen:

karolgt - 01-09-2009, 12:30

Organizacja super. Napewno było by wszystko widac gdyby pogoda dopisała.
Sponsorzy równiez wywiązali się ze wszystkiego.

londolut - 01-09-2009, 12:35

Japan Motors, dla Was również głębokie pokłony wyrażone tutaj :arrow: GO!
Anonymous - 01-09-2009, 15:00

londolut napisał/a:
Forest ................... Forestowa,

Miło było pomóc pomimo braku czasu i ogromie atrakcji. Przede wszystkim Miło było mi poznać.

Do zobaczenia w przyszłym roku.

londolut - 01-09-2009, 15:17

Aaa i żeby nie było - kolejność nicków w pierwszym poście jest przypadkowa :!: ;)
Anonymous - 01-09-2009, 21:43

Ja w zasadzie chcę wszystkim podziękować za kapitalne chwile spędzone w Waszym gronie :D

Szczególne ukłony należą się przede wszystkim: Os12, Londolut.
Za to, że: ogarnęli tę całą imprę (a przynajmniej wszystkim tak się wydawało), ganiali między Neptunem a Fregatą od świtu do nocy robiąc całkiem niezły kilometraż, byli uprzejmi i mili dla zrzędzących pomimo natłoku spraw i zmęczenia (Os12 Ty wiesz....)
i ogólnie: sprawili, że wszystko było super!!!

Podziękowania dla sponsora: ekipy Japan Motors. Moim skromnym zdaniem stanęliście na wysokości zadania!
Szczególne pozdrowienia dla Tego, który chciał zlicytowac moją zapalniczkę :twisted:
na szczęście zrewanżował się dnia następnego. :D

Adaho_krak - 01-09-2009, 23:33

Jessica__ napisał/a:
na szczęście zrewanżował się dnia następnego. :D

Na szczęście dla niego, kto zna Jess to wie co piszę :P

Ja ze swojej strony chcę podziękować wszystkim osobą które przyczyniły się do powstania tego zlotu. Najpiękniejsze jest to że nie trzeba było nawet prosić o pomoc, to pomoc prosiła się aby pomagać :) A całe to zamieszanie przez szaleńca który dla naszej zabawy wyciągnął sobie rok z życia. Mowa tu o Andrzeju vel. Os12, któremu wspólnie wtórowali Londzio i Akbi, oraz wiele innych osób mnie czy więcej zaangażowanych w pracę przygotowania, prowadzenia i obsługi zlotu. Nie będę tu wymieniał nicków bo kogoś mogę pominąć, a tego bym nie chciał. Panie i Panowie PEŁEN SZACUN DLA WASZEJ PRACY - PRZY TAKIM WASZYM ZAANGAŻOWANIU TO MUSIAŁO SIĘ UDAĆ. :wav:

Anonymous - 02-09-2009, 09:56

Adaho_krak napisał/a:
Jessica__ napisał/a:
na szczęście zrewanżował się dnia następnego.

Na szczęście dla niego, kto zna Jess to wie co piszę
[quote="Adaho_krak"]

Adaśku widzę, że mnie przejrzałeś :biggrin: Sory za OT

kasiaa - 02-09-2009, 12:51

Mitsumaniakowi organizatorzy zlotu 2009 - DZIĘKI ZA SUPER IMPREZĘ
Kondzio_czdz - 02-09-2009, 16:50

A ja chciałbym podziękować nie tylko wszystkim którzy się przyczynili ale także i tym którzy przyjechali bo przecież to dla Was była ta impreza i bez Was by jej nie było. A przynajmniej grono na pewno byłoby kameralne :twisted:
Dzięki, że mimo pogody nikt nie odpuścił! :)

os12 - 05-09-2009, 09:10

Wreszcie (po odchorowaniu zlotu) i ja mogę sie osobiście przyłączyć do podziękowań dla Wszystkich MM którzy nam pomogli przy organizacji tegorocznego zlotu oraz oczywiście dla równie zapracowanych ekip z Japan Motors oraz Zatora :)
oraz przedstawicieli pozostałych sponsorów

Dziękuje , pozdrawiam i do zobaczenia na następnym Zlocie MM
Andrzej vel os12

Uwex - 05-09-2009, 12:05

os12 napisał/a:
Wreszcie (po odchorowaniu zlotu) i ja mogę sie osobiście przyłączyć do podziękowań ... Dziękuje , pozdrawiam i do zobaczenia na następnym Zlocie MM
Andrzej vel os12

os12 - co Cię nie zabije , to Cię wzmocni !! :rolleyes: A tak poważnie - przydałby Ci się kilkudniowy urlopek na nabranie sił . Jeszcze raz dzięki . :)