Kujawsko - Pomorskie - lakiernik/blacharz??
Fragu - 01-09-2009, 13:14 Temat postu: lakiernik/blacharz?? Jako, że zniszczyli mi Miśka !! , potrzebuję namiary na bardzo dobrego lakiernika/blacharza. Do tego, żeby nie liczył sobie w workach złota.
Pozdro.
kamasxxx - 26-01-2010, 17:06
Podepnę się do tematu.. poszukuje dobrego lakiernika który pomoże przywrócić oryginalny kolor w nowym zderzaku Cari
Valdi_1991 - 26-01-2010, 18:13
Mógłbym pomóc znam dwóch
1 jest lekiernikiem w salonie VW
2 ma prywatny zakład lakierniczy nie jest zbyt drogi ale bardzo pożądny bardziej go polecam w razie co mógłbym pomóc z namiarami do tego człowieka jego zakład jest za aleksandrowem w miejscowości Kruszynek
kamasxxx - 26-01-2010, 20:42
Dzięki za pomoc jak coś odezwę się Na razie będę jeździł z połową zderzaka
jkrzysztof80 - 29-01-2010, 17:37
Znam jednego tzn. mój ojciec, koleś zna się na rzeczy, robił ojca fiestkę i brachola accorda i muszę przyznać, że z moim też pojechałbym do niego. Jeśli chodzi o kasę to nie jest drogi ale też nie tani. Warsztat niedaleko Tucholi nie wiem czy to dla was nie za daleko. Jak ktoś się zdecyduje to załatwię namiary.
eska - 15-03-2010, 14:15 Temat postu: Re: lakiernik/blacharz?? Mam lancera (srebrny metalik) na gwarancji i na parkingu pod sklepem ktoś mi przytarł drzwi (ślad około 10 cm x 10 cm i lekkie wgniecenie). Zapewne na lakierowanie muszę podjechać do jakiegoś ASO, aby nie stracić gwarancji?
Ile może kosztować odmalowanie drzwi tył (Bydgoszcz, Toruń)?
Fragu - 15-03-2010, 17:29
Najlepiej zadzwoń do ASO(http://www.moto-champ.bydgoszcz.pl/).
Polecam telefon, bo na maila Moto-Champ nie zawsze odpowiada.
ps. Może dany sklep ma monitoring ?
eska - 15-03-2010, 21:50
Fragu napisał/a: |
ps. Może dany sklep ma monitoring ? |
Stałem koło Piotra i Pawła w części koło stacji neste.
Niestety kamery sklepowe i stacji nie łapią tej części parkingu.
DziadekMirek - 15-11-2010, 07:07
W toruniu polecam zaklad blacharsko-lakierniczy p. Lichoty na ul. Stawki Południowe.
Czyli za mostem w lewo, jak na ciechocinek, na glownej krzyzowce, na swiatłach przy Orlenie jedziemy prosto (w lewo jest na ciechocinek) i po okolo 100m po lewej jest zaklad.
W toruniu to dosc znana i uznana marka. Robia tam dobrze, przykladaja sie i ceny jak u konkurencji. Naprawialem tam swojego Galanta, nibu drobiazg ale jak po naprawie umyli mi auto, to po 3 tyg jest nadal tak wywoskowane i czyste ze musze zadzwonic zapytac czym to zrobili!
kamasxxx - 28-09-2011, 09:21
Witam mam do lakierowania parę elementów tzn rysek zarysowań na zderzaku itp . Byłem w S-Plus i wycenili to na ok 800 zł... wiecie może czy jest gdzieś w okolicach Torunia lakiernik który zajmuje się takimi "duperelami" ??
dmi - 01-06-2014, 13:08
http://dobrymechanik.net/...terenowych.html
Miał ktoś z Was styczność z tym zakładem ? W tym miesiącu chcę się zająć nadkolami oraz konserwacją podwozia, chyba, że polecacie kogoś innego ?
darcun4 - 12-08-2014, 18:14
A ja mam wrażenie, że kolega Lucas33, jest zwykłym bootem reklamowym.
Na dowód czego zamieszczam link: http://www.v40.pl/viewtopic.php?t=16525 , gdzie na forum Volvo też strasznie chwali ten zakład.
dmi - 12-08-2014, 21:03
wystarczy, że specjalnie się zarejestrował i jego pierwszy post właśnie tu.
apg2312 - 12-08-2014, 21:46
Obejrzałem sobie tą stronkę zapodaną przez @Lucas33, i powiem tyle :
Co do profesjonalizmu i jakości usług wypowiadał się nie będę, bo nic tam nie robiłem. Ale ceny, to mają z kosmosu wzięte
Heh, zaczynam się cieszyć, że mieszkam na Śląsku...tu jest większa konkurencja, to i ceny niższe. I to sporo
dmi - 12-08-2014, 21:58
jest tam cennik? bo nie widziałem, patrząc dokładnie na te zdjęcia już widzę parę niedociągnięć w odcieniach itp. chyba, że to wina zdjęć
|
|
|