To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[92-96]Colt CA0 - [CA1A 1.3] Bagażnik a siłownik od centralnego

cyganz - 04-09-2009, 15:59
Temat postu: [CA1A 1.3] Bagażnik a siłownik od centralnego
Witam

Mam pytanie, czy można jakoś zamontować zwykły siłownik od centralnego zamka żeby bagażnik się sam otwierał z pilota ? bardzo proszę o szybka odpowiedz

Kondzio_czdz - 04-09-2009, 16:11

Wydaje mi się że jest taka możliwość jeśli oczywiście znajdziesz odpowiedni sterownik/pilocik i siłowniczek, ale czy na pewno chodzi Ci o CA1A a nie o CJ1A?
cyganz - 04-09-2009, 16:19

sorry pomyliłem się mam CJ1A sterownik mam oraz pilot taki tylko mnie interesuje czy zwykły siłownik do otwierania zamka centralnego będzie dobry
krzychoo_soft - 07-09-2009, 16:22

Ja u siebie podłączyłem siłownik pod klapę bagażnika (CA1A). Centralny zamek mam fabryczny ale alarm jaki montowałem oprócz sterowania fabrycznym zamkiem ma dodatkowe wyjście np. pod bagażnik czy wlew paliwa. Trzymając kilka sekund przycisk "Otwarcie" na pilocie - powoduje otwarcie bagażnika oraz drzwi. Jednokrotne przyciśnięcie przycisku otwiera tylko drzwi.

Zamontowałem standardowy siłownik, podłączony do cięgna od zatrzasku klapy. 20 minut roboty do tego przeciąganie kabla do okolic kolumny kierownicy jakieś 60 minut ;) Ale bajer bardzo wygodny zwłaszcza na parkingu pod marketem :lol:

Powodzenia 8)