Zloty i Spoty - Zdjęcia do Mitsumaniakowej galerii Onet.pl
karolgt - 08-09-2009, 11:53
UWAGA UWAGA
Trzeba wspólnie wybrac około 20-30 zdjęć, nie więcej.
Z tych wybranych zdjęć zostanie zrobiona nam galeria na Onet.pl
Oczywiście wszystkie wybrane zdjęcia należy wtedy wyslać do mnie (mail w profilu) w oryginalnej rozdzielczości.
Oczywiście fajnie żeby to nie były zdjęcia typu "Marcin-krak w basenie "
tylko wiadomo jakie
Uwex - 08-09-2009, 13:02
karolgt - a jak ma to wspólne wybieranie wyglądać ? i do kiedy ? Bo ciężko zawsze to wybieranie nam idzie !
karolgt - 08-09-2009, 13:06
Uwex napisał/a: | karolgt - a jak ma to wspólne wybieranie wyglądać ? i do kiedy ? Bo ciężko zawsze to wybieranie nam idzie ! |
w sumie racja
ok, wiczorem spróbuje jakąś ankiete zrobić ze zdjęć któe wybiore i gdzieś umieszcze.
już góry widze jedno fajne od Krzyżaka - to z nalepką Mitsumaniaków na lusterku;]
JCH - 08-09-2009, 13:53
karolgt napisał/a: | wiczorem spróbuje jakąś ankiete zrobić ze zdjęć któe wybiore i gdzieś umieszcze. | Może niech każdy kto ma ochotę aby jego zdjęcia znalazły się na onecie wyśle Ci 5 szt swoich wybranych zdjęć. Ty wybierz z tego 20 najlepiej przedstawiających Zlot. Inaczej wybieranie nie będzie miało końca - (patrz temat kart klubowych).
karolgt - 08-09-2009, 14:07
ok, w sumie racja, więc:
każdy kto uważa że jego zdjęcie jest fajne i nadaje się do naszej galerii na Onet.pl
Proszę o wysłanie mi na maila kilku zdjęć.
Ze wszystkich zdjęć wybiore około 20-30 i przedstawie na forum.
p.s oczywiście w ostatecznym wyborze napewno kilka osób będzie brało udział, napewno nie będe sam o tym decydował
mead - 08-09-2009, 16:26
ode mnie kilka poszlo, mam nadzieje ze nie masz zbyt restrykcyjnych ograniczen jesli chodzi o zalaczniki bo mail wazy lekko ponad 20MB
karolgt - 08-09-2009, 16:56
dzięki, doszły wszystkie.
Czekam na następne.
Ustalmy może termin do końca tygodnia
W poniedziałek wyśle zdjęcia i może za tydzien we wtorek ukazałaby się galeria.
londolut - 08-09-2009, 16:58
Co do powyższego - prosiłbym o to, żeby po publikacji fotek nie było fochów typu "a mojego niema".
karolgt, dzięki za ruszenie tematu
edit: wydzieliłem posty do osobnego tematu bo się zrobi bajzel
karolgt - 09-09-2009, 14:11
Panowie i Panie, zachęcam do wysyłania mi zdjęć.
Dopiero tylko 2 osoby mi wysłały, łącznie nawet 10 zdjęć jeszcze nie uzbieram...
drd1812 - 09-09-2009, 14:26
karolgt, może rzuć okiem na te które udostępniliśmy, wielu z nas np. ja nie czuje się na siłach by określić, czy i które fotki nadają się do dalszej publikacji na Onecie.
karolgt - 10-09-2009, 00:23
ok przeglądnałem wszystkie co są w wątku o zdjęciach. Wiele jest super, ale bardzo słabej jakości.
Czekam dalej, do końca tygodnia, chociaż chciałbym wieczorem w niedziele już przygotować paczke do wysłania.
karolgt @ karolgt.com -> prosze wysylac, moga byc linki do zdjęć, obojetne, jakos sobie poradze
londolut - 13-09-2009, 22:28
Wszyscy już przesłali zdjęcia do Karola?
karolgt - 13-09-2009, 22:30
ok, zdjęcia wybrane.
jutro wysyłam do galerotwórcy i mam nadzieje że jutro to umieszczą ;]
Zdjęcia wykorzystane:
Adaho, Borecki, KarolGT, Koszmarek, Marti, Hugerth, Vendetta, dominikg, mead, placet
Krzyżak, blondi,
dziękuje wszystkim za wysłane zdjęcia
vendetta - 25-10-2009, 00:46
Czy ja coś przegapiłam? Czy w tej sprawie coś się działo ?
karolgt - 25-10-2009, 01:19
niestety, coś nie przeszło. Nie wiem czemu ;/
|
|
|