Carisma - Ogólne - Rozstanie
Anonymous - 17-09-2009, 20:01 Temat postu: Rozstanie Witam.
Dzis rozstalem sie ze Swoja Cari, zostala sprzedana, z jednej strony mi jej szkoda za te prowadzenie, cisze wewntarz, wyglad, bezawaryjnosc ale z drugiej strony miala tez kilka mankamentow skrzypiace/trzeszczace zawieszenie, i mala ilosc miejsca wewntarz, mimo ze nie jest rewelacja to kawal naprawde dobrego samochodu, bede za nia tesknic Wszystkim forumowiczom dziekuje za wszelka pomoc, ktora byla mi okazana w wielu przypadkach, zycze szerokosci i bezawaryjnosci. Pozdrawiam.
Koyocik - 17-09-2009, 20:21
Powodzenia na nowej drodze zza nowego kółka, czymkolwiek by ono nie było
Anonymous - 17-09-2009, 23:24
no mnie tez czeka sprzedaz
spooner napisał/a: | i mala ilosc miejsca wewntarz, | ciekawe stwierdzenie obys znalazł inny samochód który bedzie miał tak duzo miejsca wewnątrz
Powodzenia i pozdrawiam
Rob600 - 18-09-2009, 12:31
Mam nadzieję że z nowych czterech kółek będziesz co najmniej tak zadowolony jak z Cari.
Powodzenia
Anonymous - 18-09-2009, 15:39
tez mam taka nadzieje, ostatnio bylem z kuzynem w holandii i kupil sobie peugeota 307 SW, jechalem nim przez 500 km w tym 100 po Polsce, i bardzo przypadl mi do gustu no i ma fajny panoramiczny dach, ale jeszcze nie wiem co kupie, no i oby nowy nabytek byl tak wdziecznym samochodem jak Cari
[ Dodano: 13-10-2009, 21:07 ]
no i stalo sie, moim nowy nabytkiem stal sie Peugeot 307 SW 2.0 HDI 110KM panoramiczny dach "chromowane" relingi i klami, listwy w kolor nadwozia, aluminiowe felgi 16 cali, jest to bogato wyposazona wersja, sprowadzony z Holandi, czas pokaze jak sie bedzie spisywac, mam nadzieje ze rownie dobrze jak Cari
|
|
|