To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - [C5xA] Do wszystkich Mitsumaniaków używających E-papierosa -

laki001 - 18-09-2009, 19:54
Temat postu: [C5xA] Do wszystkich Mitsumaniaków używających E-papierosa -
Witam ,od dawna jestem forumowiczem MM ,myślę,że wielu z Was używa E-papierosa , w związku z próbą wprowadzenia zakazu Epapierosów ,wystosowana została petycja,proszę użytkowników E-papierosów o poparcie tej petycji, http://www.petycje.pl/4420 ,bardzo proszę Moderatora o nieusuwanie mojego wpisu i zapraszam do przeczytania petycji,z góry dziękuję:)
Zatoichii - 18-09-2009, 23:42

Strasznie długi ten artykuł ( zwłaszcza na zakrapiany piątek) Nie doczytałem do końca bo nie interesuje mnie jaranie, ale strasznego mam nerwa jak moja kochana pali. Lepiej podaj metode jak zniechęcić do palenia :D
Misiek :) - 19-09-2009, 08:49

powiedz, że Ty albo papieros...
jak wybierze papierosa, znaczy że Ciebie nie kochała...

laki001 - 19-09-2009, 11:12

Skoro Twoja kochana chce już tak bardzo palić ,to lepiej niech się przerzuci na E papierosy,przynajmniej nie będzie śmierdziała dymem i w domku nie ma smrodku,,a Ciebie nie będzie truła jako biernego palacza,do tego skończy się u niej zadyszka i inne objawy związane z paleniem tytoniu i może nawet zacząć biegać ,czy uprawiać sport,wiem ,że jakby rzuciła to najlepiej by było:) ale przerzucenie się e papierosy może być jej pierwszym krokiem do rzucenia .Tu jest forum użytkowników e papierosów ,może niech kochana poczyta? http://forum.papierosyfor...b6ce01849856420
halbog - 19-09-2009, 21:37

Zatoichii, cierpliwością tego dokonasz :wink: . Wiem to po sobie, paliłem 18 lat, moja żona dłuuugooo i cierpliwie wpływała na mnie, w końcu po dokonaniu resume postanowiłem i w lutym ubiegłego roku rzuciłem. Mnie pomogły pastylki Niquitin, a na dodatkową zachętę napiszę, że odkładając 5 zł dziennie (rok temu tyle kosztowała paczka papierosów) w tym roku mieliśmy naprawdę udane wakacje :mrgreen:
Pozdrawiam
Bogdan