Chcę kupić Galanta! - GALANT 2.0 Szczecin
KoraX - 19-09-2009, 13:14 Temat postu: GALANT 2.0 Szczecin Witam ponownie,
.... czyżby to samochód Simones'a ??!
Pamiętam jak rok temu miałem ogromną ochotę na to auto ale cena była duuża - 19 tys. PLN, zastanawiałem się i .... ktoś mnie wyprzedził
... a dziś znów w sprzedaży ... a ja znów szukam auta tyle że teraz ochota na 2.5.
..Ale jakby ktoś szukał i chciał o niego pytać to polecam
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C9908418
Cena (brutto): 15 000 PLN
Informacje:
Rok produkcji: 1997, Data rejestracji: 06/2006, Przegląd: 07/2010, Ubezpieczenie: 06/2010, 158 000 km, Skrzynia biegów: manualna, Moc: 136 KM (100 kW), Pojemność skokowa: 2000 cm3, benzyna, granatowy-metallic, Liczba drzwi: 4/5,
Dodatkowe wyposażenie:
ABS, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, alufelgi, centralny zamek, poduszka powietrzna, radio / CD, wspomaganie kierownicy, immobiliser, welurowa tapicerka, ksenony, światła przeciwmgielne
Dodatkowe informacje:
bezwypadkowy, garażowany, zarejestrowany w Polsce
Opis pojazdu:
Z wielkim żalem pozbywam się swojego samochodu, służył mi dzielnie. Samochód technicznie jest jak igła, nic nie jest zepsute, każdy najdrobniejszy element wyposażenia samochodu działa jak po zakupie nowego. Silnik jest w idealnym stanie, tankowany tylko i wyłącznie na stacjach shell, olej do silnika sprowadzany z Niemiec. W środku nigdy nie było palone, obicia oraz siedzenia nie są brudne ani wytarte, kokpit jest również w idealnym stanie. Samochód w środku jest delikatnie ale z klasą wizualnie zmodyfikowany tzn. zamontowane dedykowane zegary firmy Moman, w nocy świeca pięknym niebieskim kolorem, wskazówki na czerwono. Gałka zmiany biegów zostało całkowicie od nowa zaprojektowana, obita w skórę oraz na górze pod szybką jest podświetlany na czerwono znak marki Mitsubishi. Samochód posiada bardzo stylowe 17 calowe alu felgi, opony firmy continental sport nisko profilowane. Zamontowano oświetlenie xenonowe, światła w szczególnie w nocy świecą jasnym mleczno biało-błękitnym odcieniu. Samochód posiada oryginalny morski kolor metalic. Od samego początku samochodem jeździłem bardzo ostrożnie unikając najmniejszych wgłębień w terenie. Samochód doskonale się prowadzi i jak na limuzynę ma wystarczającą moc. Spalanie na trasie to 8 litrów na 100km przy włączonej klimatyzacji i średniej prędkości 150kmh. Spalanie w mieście około 10l na 100km. Samochód nie ma żadnych ukrytych wad wszystko widać gołym okiem w jakim jest stanie, posiadam pełną książkę serwisową oraz całą dokumentację z przeglądów, udostępniam cała historię samochodu od momentu kupna. Samochód sprzedaję gdyż potrzebuję pieniędzy na cele inwestycyjne. W razie jakichkolwiek pytań służę pomocą. Cena nie podlega negocjacji.
cubonof - 21-09-2009, 16:24
Mogę prosić o więcej informacji na temat tego auta ? jestem zainteresowany, tyle że do auta mam dojazd około 400km i chciałbym poznać opinie osób które go widziały. Dzięki pozdrawiam
|
|
|