To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Galanta! - prosze o b. szybka ocene!! 2,5 sedan SE 2000r.

lucho - 19-09-2009, 19:47
Temat postu: prosze o b. szybka ocene!! 2,5 sedan SE 2000r.

Mitsubishi Galant 2.5 V6 SPORT Edition z NiemiecWydrukuj ofertę
Cena (brutto):
17 800 PLN / 4 295 EUR (do negocjacji)
Sedan / Limuzyna
Informacje:
Rok produkcji: 2000, 184 000 km, Skrzynia biegów: automatyczna, Moc: 163 KM (120 kW), Pojemność skokowa: 2498 cm3, benzyna, czarny-metallic, Liczba drzwi: 4/5,
Dodatkowe wyposażenie:
ABS, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, alufelgi, centralny zamek, autoalarm, poduszka powietrzna, wspomaganie kierownicy, immobiliser, komputer, welurowa tapicerka, tempomat, podgrzewane fotele, światła przeciwmgielne, przyciemniane szyby

Dodatkowe informacje:
pierwszy właściciel, serwisowany w ASO, sprowadzony, bezwypadkowy, garażowany
Opis pojazdu:
Sprowadzony na dniach Mitsubishi Galant 2.5 V6 w wersji SPORT w pięknym kolorze czarnej perły - metalic
Samochód pięknie utrzymany - bezwypadkowy !!!
Przebieg potwierdzony książką serwisową
Polecam !!!
Więcej informacji telefonicznie.
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C9875741

bardzo Was proszę o szybka ocenę bo zamierzam to kupić!

saimon035 - 19-09-2009, 20:53
Temat postu: 2.5 2000
"Sprowadzony na dniach Mitsubishi Galant" - kon by sie usmiał
stary, tego galanta widziałem ok 2 miesiecy temu, ogłoszenia przegladam od jakiegos roku codziennie, szczegolnie 2,5v6.
Gdyby to byla taka sensacja to juz daawno by go nie bylo w ogloszeniach, popytaj moze ktos juz sie o niego pytal

P.S. Pozdro dla wszystkich MM :)

pipi_ja - 19-09-2009, 23:41

Beznadziejnie porobione zdjęcia. Same refleksy i odbicia, nawet nie widać czy szczeliny są równe. Nie zdziwiłbym sie gdyby cały był malowany.Swoją drogą skoro kolega pisze,że widział go już dawno temu to musi być coś nie tak.
Piospi - 20-09-2009, 00:30

Potwierdzam, widziałem go na ulicy jakiś czas temu.

Już od razu widać, że koleś kłamie...

JaGrab3 - 25-09-2009, 00:07

aaaa czy w 2000 juz nie powinna byc inna klapa tylna? Dokladnie napis nie nad rejestracją, tylko już cywilizowanie tam gdzie inne auta mają? Nie wiem czy to bylo w sedanie i kombi...
lucho - 25-09-2009, 12:09

kupiony....
i chyba rzeczywiście chwile jeździł bo przebieg ma 199 000 a nie tak jak w aukcji
poza tym jest to rocznik 1999
samochód został sprawdzony w autoryzowanym serwisie Mitsubishi i nic poważnego nie ma ukrytego
był uderzony w prawy błotnik z tyłu i tyle.... reszta ładna czysta, zadbana, równa
wnętrze w baaardzo ładnym stanie, wydaje sie ze adekwatne do przebiegu
stuka jakiś popychacz i pracuje trochę głośniej pompa wspomagania, ale najgorsze są opony które dosyć głośno huczą :?
życzcie mi bezawaryjnej jazdy i niskich krawężników- bo przyjemna to jest nawet z huczącymi oponami :D

JaGrab3 - 25-09-2009, 14:30

Życzę ci bezawaryjnej i bezpiecznej jazdy! Powodzenia