To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[XX-92]Lancer C6x i starsze - [C62A 1.5] W którym miejscu jest zamontowany ECU w lancerku

Gogo - 22-09-2009, 17:55
Temat postu: [C62A 1.5] W którym miejscu jest zamontowany ECU w lancerku
Wrzyscy non stop mówią o Ecu a ja przekopałem internet i do tej pory nie wiem gdzie on się znajduje. Jeśli byłby ktoś taki łaskawy i mi wytłumaczył gdzie sie znajduje ECU w lancerku glx 1.5 z 90roku to będę wdzięczny, z góry dzięki.
xavierro - 22-09-2009, 21:05

hejo.
wewnątrz kabiny, po prawej stronie, tam gdzie siedzi pasażer,
na prawym boku samochodu pod tapicerką. a dokładnie jest tam taki plasticzek tuż nad podłogą. odsuń fotel weź latarkę i go zobaczysz.
jest dość wysoko wsunięty, trzeba sie dobrze schylić.

rus_one - 22-09-2009, 21:12

Jeśli jest w tym samym miejscu co w colcie (a pewnie jest) to jest pod plastikami z prawej strony, nie mogę znaleźć fotki, ale jest umieszczony pionowo pod plastikiem tym co się łączy z plastikiem na progu. zdejmij go i zajrzyj do środka to go zobaczysz. Metalowa nielakierowana puszka.
tomusn - 22-09-2009, 21:14

ECU znajduje się wewnątrz kabiny pasażeskiej, za plastikową osłoną na ścianie bocznej, mniej więcej tam gdzie pasażer (czyli ktoś kto siedzi po prawej) trzyma prawą nogę...

[ Dodano: 22-09-2009, 21:16 ]
Gogo napisał/a:
Wrzyscy non stop mówią o Ecu a ja przekopałem internet i do tej pory nie wiem gdzie on się znajduje.

pytanie do Google: gdzie jest ecu mitsubishi?
opcja: grafika
Wynik

wojmi1 - 23-09-2009, 14:44

w kombi jest na dole pod konsolą środkową dostęp od strony pasażera /C12V/
Gogo - 23-09-2009, 19:15

Wielkie dzięki Panowie bardzo mi pomogliście :lol: