To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Carisma GDI 1998

kamasxxx - 22-09-2009, 21:40
Temat postu: Carisma GDI 1998
Witam
Do niedawna byłem wielkim fanem Renault 19 ale z czasem to sie zmieniło i właśnie parę godzin temu stałem się właścicielem wyjątkowej Carismy :)
Jest ona sprowadzona z Belgii wszystkie przeglądy ma wykonane w mitsubishi i co aż dziwne ma dopiero przejechane 94 tys. km (wszystko udokumentowane) :D
Stan oceniam na lepiej niż bardzo dobry łącznie z zapachem fabryki w bagażniku i schowanym w oryginalnej folii lewarkiem co mnie totalnie zaskoczyło 8)
Będąc na stacji i sprawdzając wszystko co możliwe ogólna ocena była na 5 amorki sprawne w 74 % a niby samochody wyjeżdżające z fabryki mają 90 % (wartości mocy ?) nie wiem :badgrin:
Ogólnie jestem zachwycony spalaniem jak na taką moc poprzednio miałem zaledwie 90 koni ale w porównaniu z Misiakiem jest ogromna przepaść
Na koniec aukcja z której dorwałem to "cacko" http://otomoto.pl/mitsubi...m-C9605746.html
Jutro jadę załatwiać sprawy związane z rejestracją no i postaram sie na bieżąco uaktualniać poczynania mojej Carismy :)
Pozdro

Raffil - 23-09-2009, 23:02

Nie no gratulacje udanego zakupu.. Taki przebieg i to udokumentowany to naprawde rarytas.. Czekamy na wiecej fotek..

Pozdrawiam i niech carisma dzielnie służy..

pelo99 - 24-09-2009, 16:14

i na dodatek sedan ......... :oops: ładna furka :)
kamasxxx - 08-11-2009, 18:56

Czas zaktualizować informacje o Carismie :)
W tym tygodniu czeka ja wymiana rozrządu i jeśli dobrze pójdzie to olej tez zostanie zalany na nowy :) Jedynie co to waham się który wybrać Mobil czy Castrol :P

Dodatkowo Cari dostała nowe radyjko LG LAC-M1600 R ,głośniczki 10' 2-drożne Magnat oraz na tył Woofery CAR FIT 216 16,5 także Magnata :D
Planuję jeszcze założyć w boczne drzwi ale to odłożę na przyszłość 8)

Zainwestowałem w żaróweczki H4 Osram NightBreaker i postojówki T4w Philips Blue vision i efekt jest całkiem ciekawy :wink:
Postaram sie dodać parę fotek Cari :lol:

Niestety prócz pozytywów napotkałem na parę drobnych usterek takich jak niepaląca się lampka w bagażniku czy czujnik otwartych drzwi który strasznie trudno dostać :? Będzie trzeba zajrzeć do ASO :twisted:

Zapraszam do komentowanie i Pozdrawiam :wink:

Piwor - 08-11-2009, 21:41

kamasxxx, jeśli chodzi o czujnik, popytaj na forum, notka w dziale "kupię".