To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Sigma/Diamante Ogólne - Pożegnanie z Sigm±

Anonymous - 24-09-2009, 10:43
Temat postu: Pożegnanie z Sigm±
Trzy lata wspaniałej jazdy, jedna awaria alternatora i przyszedł czas na zmianę. Żegnam się z Sigm± choć do Mitsubishi jeszcze na pewno wrócę. Jeżeli kto¶ byłby zainteresowany to polecam moje ogłoszenie na forum w grupie sprzedam: http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=42536
lukasz12 - 24-09-2009, 14:57

A można zapytać na jaki model wymieniasz? Jak miałbym zmieniać juz na Renault to chyba tylko na Vel Satis - pod względem komfortu podobno bezkonkurencyjne, w innych kategoriach też, niestety in minus :)
Anonymous - 24-09-2009, 15:10

Na co¶ o minimalnym spalaniu, minimalnych wymiarach zewnętrznych za to niezłym komforcie w ¶rodku. Modus Grand, wersja robiona na francuski rynek, czyli nie golas, przyciemniane szyby, tempomat, w ¶rodku czarno ze srebrnymi okuciami, inteligentne ¶wiatła, rocznik 2008 itp. Trochę udogodnień tzw. rodzinnych.
Bagażnik minimalny więc w wakacje trumna na górę. Przy moich 195cm. mam jeszcze kilka cm nad głow± przy koncie prostym siedzenia...

Zajc3w - 24-09-2009, 17:46

Szczerze współczuję wyboru. :wink:
Anonymous - 25-09-2009, 07:44

szkoda ze nasze szeregi opuszcza sigmowicz mam tylko nadzieje ze trafi w dobre ręce, może kogo¶ od nas z forum
VirMan - 25-09-2009, 09:29

no w sumie jak silnik się da zagazować, a auto tanio się uda dostać, to i ekonomicznie taniej w sumie.. - Czasem życie zmusza :)
Anonymous - 25-09-2009, 10:43

Modus dieselek.

A Sigma wyjechała już do Radomia. To trzecia Sigma tego go¶cia, wkłada sekwencję i robi na tip-top. Mam nadzieję że jeszcze j± zobaczę ;-)