To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Małopolskie - godny polecenia mechanik w krakowe

szamcio11 - 29-08-2006, 09:56
Temat postu: godny polecenia mechanik w krakowe
Kolejne pytanie związane z nowym zakupem - może ktoś polecić dobrego mechanika, który zająłby się nowym nabytkiem, w Krakowie lub najbliższej okolicy?
Szamcio

Hubeeert - 29-08-2006, 10:11

NIE ASO :!:
szamcio11 - 29-08-2006, 10:19

tego to się domyśliłem.
Poza tym nie mam banku w domu
Myślałem o jakimś godnym polecnia Panu Stasiu np
Szamcio

Anonymous - 10-05-2007, 22:24

Witam wszystkich :o jestem tu nowy, a więc na początek się przedstawię: Krzysiek :) Także interesuje mnie namiar na mechanika w Krakowie i okolicy. Zamierzam kupić Colta, mam jednego na oku (CAO 1.6) i możliwe ze na dniach stanę się jego szczęśliwym posiadaczem :) . Chciałbym, żeby w razie potrzeby zajmował się nim specjalista, a nie mechanik, który będzie się uczył na moim autku :? Specjaliści z ASO... sami wiecie...
Adaho_krak - 10-05-2007, 23:50

Namiary koledzy macie na PW. I witam serdecznie na forum !!!
Anonymous - 14-05-2007, 01:00

adaho moge rowniez poprosic o namiary na PW :>? czeka mnie ni bawem wymiana rozrzadu i nie chce oddac wozka do pierwszego lepszego kowala ;) bede dzwieczny :)
JaGrab3 - 14-05-2007, 22:15

adaho_krak, wyślij mnie także. A czy znacie jakiś godny polecenia warsztat robiący pełną geometrię zawieszenia....?
szczeslaw - 14-05-2007, 22:24

JaGrab3, ul. Mogilska, budynek gromady (na przeciwko komendy wojewódzkiej policji, zaraz obok Orlenu). Wjeżdża się jak na Orlen, następnie trzeba przejechać obok stacji tankowania gazu i wjechać przez bramę, pod budynek gromady. Zaraz za wulkanizatorem jest punkt, w którym ustawiają geometrię.
Powołaj się na gościa od czerwonej Corsy i powiedz, żeby ci ustawił na nominały całą geometrię.

Adaho_krak - 14-05-2007, 22:46

JaGrab3 napisał/a:
adaho_krak, wyślij mnie także.

mówisz i masz :) na PW

JaGrab3 - 14-05-2007, 23:28

Dzieki panowie!
Anonymous - 15-05-2007, 11:58

Również proszę o namiary na PW.
Wprawdzie mam dobrego mechanika, ale od kiedy się przeprowadziłem, mam do niego dość daleko, i to z kłopotliwym dojazdem.

Rozumiem, że regulamin nie pozwala umieszczać namiarów w postach?

Adaho_krak - 15-05-2007, 12:43

Sambreman napisał/a:
Również proszę o namiary na PW.

masz na PW

waldi-1 - 17-05-2007, 08:30

witam panowie wreszcie znalazłem cós takiego jak forum małopolskie kiedys tego niemiałem a moze niewidziałem? ja tez poprosze o namiary tego pw czy jakos tak , ale oczywiście jeśli tam robia tez koło silników mam problem z zapalaniem autka czyli brak ssania , w miare możliwości żeby było łatwo trafić niejestem z kraka wiec nieznam go.

[ Dodano: 17-05-2007, 08:32 ]
witam panowie wreszcie znalazłem cós takiego jak forum małopolskie kiedys tego niemiałem a moze niewidziałem? ja tez poprosze o namiary tego pw czy jakos tak , ale oczywiście jeśli tam robia tez koło silników mam problem z zapalaniem autka czyli brak ssania , w miare możliwości żeby było łatwo trafić niejestem z kraka wiec nieznam go. a jesli chodzi o colta to tez mam i sprzedał bym go ale jakos niemoge sie zdecydować go gdzieś wystawić troszke mi go szkoda no ale jesli był by juz kupiec to by poszedł jest to colt 1.6 na sekwencyjnym gazie

Adaho_krak - 17-05-2007, 11:45

masz na PW (PW = Prywatna Wiadomość )
waldi-1 - 17-05-2007, 14:10

Dzieki juz mam wybacz ale sie dopiero wkecam w te klocki komputerowe i nienam sie tak dobrze jak ci tu wszyscy