Colt - Ogólne - Nowa uszczerbiona pompa wody gmb
puntspusy - 07-10-2009, 16:02 Temat postu: Nowa uszczerbiona pompa wody gmb Nabylem przez allegro nowa pompe wody do lancera cbo jak widac na zdjeciu kolo zebate jest uszczerbione. Czy to moze miec wplyw na prace i zywotnosc pompy ? co robic niemam za bardzo czasu na reklamacje, moze jesli to w niczym nie przeszkadza moge sie inaczej umowic ze sprzedajacym ? prosze o rade
londolut - 07-10-2009, 16:07
puntspusy, takie wyszczerbienie może rozwarstwić i poszarpać pasek rozrządu a potem to już szybka droga do remontu.
puntspusy - 07-10-2009, 16:18
troche kombinuje ale moze by tak wygladzic ta krawedz tak aby nie ocieralo, mam mechanika na piatek a stara pompa sie rozciekla dlatego musze to zrobic na wczoraj
Bartek - 07-10-2009, 16:26
Ja bym reklamował - do piątku powinna dojść przesyłka kurierska - jeżeli sprzedawcy zależy, to dogadasz się, że jednocześnie wysyłacie....
Małym druczkiem i nie biorąc żadnej odpowiedzialności za te słowa napiszę, że nie powinno mieć to wyszczerbienie wpływu na nic, ale osobiście wolałbym pojeździć tydzień autobusami, niż dowiedzieć się, że nie mam racji
puntspusy - 07-10-2009, 16:44
macie racje, rozmawialem z mechanikiem ktory ma to robic i on niechce ryzykowac
takze odsylam pompe i czekam na druga, w piatek ma byc troche sie odwlecze ten moj rozrzad mam nadzieje ze tylko do poczatku nastepnego tygodnia
|
|
|