Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] Gal 2.5V6, A/T, Wschowa, '97- prośba o opinię.
lumbago119 - 08-10-2009, 10:58 Temat postu: [EAx 97-04] Gal 2.5V6, A/T, Wschowa, '97- prośba o opinię. Witam. Chcę kupić Galanta - koniecznie w automacie, w zasadzie to taki model jak przedstawiony poniżej był by świetny. Proszę o pomoc w decyzji - może ktoś już go oglądał? Czy taka cena jest odpowiednia? Co sądzicie o takiej wersji?
To już drugi post który napisałem w tym dziale. Łącznie zamieszczone są trzy oferty, jeśli ktoś ma chwilę czasu, to mógłby rzucić okiem na dwie wcześniejsze -> Link do postu i ewentualnie porównać. Z góry dziękuję i pozdrawiam.
http://moto.allegro.pl/it...ma_automat.html

Kod: | Rok:1997 Przebieg (km):185000 Pojemność silnika (cm3): 2500 Moc silnika (KM):170
Skrzynia biegów: Automatyczna Rodzaj paliwa: Benzyna Typ: Sedan/Limuzyna
Liczba drzwi: 4/5 Kolor: Niebieski Stan: Używany
Uszkodzony: Tak
Wyposażenie: ABS, Alufelgi, Centralny zamek, Elektryczne lusterka, Elektryczne szyby, Immobilizer,
Klimatyzacja, Lakier metallic, Poduszka powietrzna, Skórzana tapicerka, Szyberdach, Tempomat, Wspomaganie kierownicy
Informacje dodatkowe Serwisowany w ASO
WITAM !!!
-SPRZEDAM MITSUBISHI GALANT SILNIK 2.5 V6 170 KM,SKRZYNIA BIEGÓW AUTOMATYCZNA
-SAMOCHÓD JEST SPROWADZONY POSIADA KSIĄŻKĘ SERWISOWA
-SAMOCHÓD DO POPRAWEK BLACHARSKICH I LAKIERNICZYCH
-SAMOCHÓD PRZYJECHAŁ DO KRAJU NA KOŁACH
-PO WYMIANIE KLOCKÓW I TARCZ HAMULCOWYCH
-KOMPLET KÓŁ ZIMOWYCH
WYPOSAŻENIE:
KLIMATRONIC (SPRAWNA)
ALUFELGI
TEMPOMAT
EL. LUSTERKA
EL. SZYBY
SKÓRA
4 x AIR BAG
ELEKT.REGUL.FOTEL KIEROWCY
PODGRZEWANE FOTELE
ABS
WSPOMAGANIE KIEROWNICY
IMMOBILISER
CENTRALNY ZAMEK
KOMPLET KLUCZYKÓW
KSIĄŻKA SERWISOWA
REGUL. REFLEKTORY
PODGRZEWANA PRZEDNIA SZYBA
SZYBERDACH ELEKTRYCZNY
HALOGENY
JEDEN WŁAŚCICIEL W NIEMCZECH
Cen;a 9 500,00 zł
Owczar - 08-10-2009, 11:21
Z tych zdjęć nie widać nawet co jest do poprawek. Poproś sprzedawcę żeby udokumentował co jest do zrobienia. Tylna klapa dziwnie odstaje. Nie zamknięta?
Licznik standardowo 185tys
Poproś o dobrej jakości zdjęcia, suchego auta, z dokumentacją uszkodzeń. W tym zdjećia pedałów, kierownicy i auta z zewnątrz z każdej strony.
Zapytaj o części eksploatacyjne, jaki stan ogumienia, czy jakieś faktury na naprawy.
Co do wersji, to jak na ten rocznik jak najbardziej ok.
lumbago119 - 08-10-2009, 12:42
Mam zdjęcia uszkodzeń- na tych fotkach autko wygląda troszkę inaczej. Plus dla sprzedającego, że nie ukrywa stanu faktycznego, a miałem zamiar go zobaczyć .

Przydały by się jeszcze foty Gala 2.5V6'97 z Sokołowa Podlaskiego.
Owczar - 08-10-2009, 12:43
Oj naprawdę słabo to wygląda... Musisz szukać dalej.
|
|
|