To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Mi¶ki - Pierwszy Misiek

DZIKI - 09-10-2009, 11:13
Temat postu: Pierwszy Misiek
To może i ja zaprezentuje mojego pierwszego "Mi¶ka" jeszcze przed modyfikacjami.
Tak jak już pisałem we wcze¶niejszych moich postach na tym forum zdecydowałem się na zakup "Mi¶ka" celem przerobienia go na "małe co nie co" w dziedzinie ca oraz multimedia.
Jest to moje pierwsze autko z pod "trzech diamentów" ale uważam że wybór był trafiony.
Auto posiada wiele zalet na zrobienie dobrego "rasowego bywalca" zawodów i pokazów CA.
Jak na razie jestem na etapie wyszukiwania odpowiednich klocków do zabudowy multimedialnej oraz nagło¶nienia wnętrza tego "Mi¶ka".
Co wyjdzie z tego mojego projektu zobaczymy za około trzy lata, tak czy inaczej uważam że o tym "Mi¶ku" jeszcze będzie się mówiło a czy dobrze czy Ľle to czas pokarze.

A oto parę fotek "Mi¶ka";

mitsu_pl - 09-10-2009, 12:14

No to gratulacje udanego zakupu no i czekamy!
DZIKI - 09-10-2009, 12:42

A dziękować,dziękować :twisted:
DZIKI - 25-05-2010, 12:00

Wydaje mi się że nadszedł już czas aby czę¶ciowo udostępnić wersje mojego projektu dotycz±cego modyfikacji „Miska”. Co prawda miało to trwać parę "wiosenek" ale...
No wła¶nie tak jak już wspominałem wcze¶niej "outek" jest tak podatny do modyfikacji że po pierwszych krokach w "przeróbkach" postanowiłem że za jednym zamachem wykonamy "trochę" więcej :wink:
I tak oto przedstawiam Państwu efekt o¶miu miesięcy prac zwi±zanych z "Mi¶kiem".
Oczywi¶cie jestem jeszcze w „fazie” dopieszczania pewnych podzespołów ale zarys przeprowadzonych prac jest już bardzo widoczny i wyrazisty :)
Tak czy inaczej podczas mojego debiutu wystawienniczego na TS w Krakowie wpadły już pierwsze „garnki” do rozpoczynaj±cej się kariery w dziedzinie CA mojego „Miska”.

Parę fotek na pocz±tek ;)

robertdg - 25-05-2010, 15:04

Jestem pod wrażeniem ;-)
KaWu - 25-05-2010, 15:09

EASCA, ile kosztuje takie oklejenie auta :?:
DZIKI - 25-05-2010, 16:02

KaWu napisał/a:
EASCA, ile kosztuje takie oklejenie auta :?:

Hmm... oklejenie , wła¶ciwie to nie nie wiem :roll:
"Misiek" nie jest oklejany tylko malowany technika "Airbrush" przez "pewnego artystę".

Siekiera - 25-05-2010, 18:58

Piękne autko, a gdzie można zobaczyć autko na żywo ?? :P :twisted:
Rafal_Szczecin - 25-05-2010, 19:07

jest cudowny !
Kaucz - 25-05-2010, 19:53

WOW :O.

Takie malowanie auta to naprawdę piękna sprawa - wiele widziałem i wiele było tragicznie zrobionych, nie trzymało stylu, ani spójnej cało¶ci...

DZIKI - 25-05-2010, 20:40

Siekiera napisał/a:
Piękne autko, a gdzie można zobaczyć autko na żywo ?? :P :twisted:

Postaram się aby to było już w ten weekend :!:

Oczywi¶cie jeżeli aura na to zezwoli :D bo to u nas jako¶ tak czekamy i czekamy :wink:

idas - 25-05-2010, 21:04

Szczęka opada... Auto robi ogromne wrażenie!
sieegurd - 25-05-2010, 21:29

idas napisał/a:
Szczęka opada... Auto robi ogromne wrażenie!

Dokładnie - cenka opada :D

Rafal_Szczecin - 25-05-2010, 22:41

EASCA napisał/a:

Postaram się aby to było już w ten weekend :!:

Oczywi¶cie jeżeli aura na to zezwoli :D bo to u nas jako¶ tak czekamy i czekamy :wink:

jestem za ! :)
fajnie, ze mamy ta przyjemnosc, ze jestes ze szczecina, i koledzy moga sobie tylko poogladac autko na zdjeciach,a my mniejmy nadzieje bedziemy je mogli rowniez "pomacac" :D :twisted:

Marcin-Krak - 25-05-2010, 22:59

Heh - cns80 powinien mieć tak wymalowane auto :twisted: :wink:
Jest wypas... choć nie bardzo widzi mi się ten kolor skóry - no ale ;)