Carisma - Techniczne - [Cari 1.6] carisma brak wstecznego !!!
bassmaniak1982 - 11-10-2009, 13:16 Temat postu: [Cari 1.6] carisma brak wstecznego !!! Pomurzcie wczoraj wysiadł mi bieg wsteczny zamiast jego wchodzi jedynka , czy to moga byc te tulejki wybieraka ??? zaznacze ze 5 bieg bardzo ciezko właczyc , czy mogło sie stac cos w skrzyni ??? prosze o odpowiedz
adaśko - 11-10-2009, 13:23
ze skrzynia wszystko ejst wporzadku ja miałem taki sma problem u siebie bo wybierak czyli ta rurka metalowa poprostu przerdzewiała i skrzywiła mi sie az wkoncu pękła i podejrzewam ze u ciebie jest taka sama sytuacja .
kiernos - 11-10-2009, 13:23
prawdopodobnie tak ja miałem ten sam problem u mnie
http://moto.allegro.pl/it...rzyni_bieg.html
bardzo łatwo sie wymienia wystarczy kanał i schemat gdzies był na forum o ile sie nie myle
[ Dodano: 11-10-2009, 13:28 ]
adaśko napisał/a: | ze skrzynia wszystko ejst wporzadku ja miałem taki sma problem u siebie bo wybierak czyli ta rurka metalowa poprostu przerdzewiała i skrzywiła mi sie az wkoncu pękła i podejrzewam ze u ciebie jest taka sama sytuacja . |
to też jest mozliwe zobacz z kanalu jak to wygląda bo albo to albon to
bassmaniak1982 - 11-10-2009, 13:29
DZIEKI PANOWIE MAM NADZIEJE ZE TO SA TE TULEJKI , OD DŁUZSZEGO CZASU MAM PROBLEMY Z BIEGAMI , JESZCZE JEDNO PYTANIE JAK SIE DOSTAC DO TEJ TULEJKI CO JEST ODPOWIEDZIALNA ZA BIEG WSTECZNY ??
kiernos - 11-10-2009, 13:34
bassmaniak1982 napisał/a: | DZIEKI PANOWIE MAM NADZIEJE ZE TO SA TE TULEJKI , OD DŁUZSZEGO CZASU MAM PROBLEMY Z BIEGAMI , JESZCZE JEDNO PYTANIE JAK SIE DOSTAC DO TEJ TULEJKI CO JEST ODPOWIEDZIALNA ZA BIEG WSTECZNY ?? |
powiem tak nie mam bladego pojecia która jest od czego ja powymieniałem wszytskie chociaz jak to robiłem to nie wierzyłem ze to bedzie akurat to bo wyglądały na całe
zaraz poszukam schematu gdzie co i jak ale naprawde dasz sobie rade z tym sam chyba ze wolisz dac 100zł mechanikowi który to zrobi za Ciebie o ile go znajdziesz bo u mnie zaden w okolicy nie chciał sie podjąc tego
[ Dodano: 11-10-2009, 13:38 ]
[ Dodano: 11-10-2009, 13:41 ]
ewentualnie moge Ci podac nr telefonu do goscia od którego kupowałem tulejki i on dał mi takie fajny schemat tylko gdzies mi sie zapodział bo bym Ci wrzucił
|
|
|