Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] Galant 2,5V6 Avance, Elbląg, 2002 rok, opinie
marek87 - 11-10-2009, 19:39 Temat postu: [EAx 97-04] Galant 2,5V6 Avance, Elbląg, 2002 rok, opinie http://moto.allegro.pl/it..._rejestrac.html
MITSUBISHI GALANT AVANCE SPORT 2.5V6 '02
Pojazd SPROWADZONY z Niemiec, pełna dokumentacja, ZAREJESTROWANY W KRAJU
KUPUJĄCY ZWOLNIONY Z OPŁATY SKARBOWEJ
Wystawiam fakturę VAT marża
Stan BARDZO DOBRY
zapraszam do oglądania "na żywo"
Kolor: SREBRNY METALLIC
- DODATKOWO - do opisu górnego:
Alufelgi 17"
Centralny zamek z pilotem
Podgrzewane lusterka
4 x Elektryczne szyby
KLIMATYZACJA typu KLIMATRONIC
Skórzana kierownica
Podłokietnik
Halogeny
Chromowane elementy wykończenia wnętrza
System nawigacji satelitarnej GPS
4 x Airbag
Radio + CD +MP3 + Zmieniarka
Regulacja ustawienia świateł
Regulacja kierownicy
Ogrzewanie postojowe WEBASTO
Więcej i konkretniej o tym aucie, opis w formacie WORD'a: TUTAJ
Wszystkiego dowiesz się pod numerem:
>>> 0 794 558 001 <<<
Witam. Jak wygląda sprawa z tym autem? Może ktoś oglądał? Wiem, że gość ma różne opinie, ale on tylko robi foty Warto to obejrzeć?
Kmer - 11-10-2009, 23:34
marek87, to auto było już opisywane na forum
Maleństwo84 - 29-11-2009, 23:40 Temat postu: [EAx 97-04] Galant 2,5 2002 Zyklon - prośba. Drodzy Mitsumaniacy
przeszukuje, niestety bezowocnie, forum w celu znalezienia czegoś o tym autku http://moto.allegro.pl/it..._rejestrac.html i nic.
Podobno ten Galant był opisywany, ale czyżby temat został wykasowany?
Proszę o jakiekolwiek informacje o tym egzemplarzu.
Dziękuje serdecznie za wszelką pomoc.
Pozdrawiam (wciąż) Mitsumaniaczka
Owczar - 30-11-2009, 10:02
Niestety ja też nie mogę go znaleźć, dlatego scaliłem tematy. Pomóżmy mitsumaniaczce
fj_mike - 30-11-2009, 20:29
Nie mogę sobie przypomnieć aby taki był wcześniej opisywany, aczkolwiek mogę się mylić. Od zyklona było już kilka autek.
No to jedziemy
nieścisłość 1 - maska jest przedlift, mały garb
nieścisłość 2 - komora silnika, śruba mocowania prawego nadkola do pasa przedniego ruszana
nieścisłość 3 - amorek prawy świeżo zakładany, lewy wygląda na starszy
nieścisłość 4 - na zdjęciu zrobionym z tyłu prawej stronie, odcień nadkola przedniego jak i drzwi pasażera różnią się od reszty (proszę niech ktoś inny potwierdzi lub zaprzeczy, głowy nie daje )
Wygląda zatem na ciekawą historię z prawym przodem
Na plus. Możliwe, że przebieg ori, gałka zmiany biegów jak nowa
robertdg - 30-11-2009, 20:47
fj_mike napisał/a: | nieścisłość 4 - na zdjęciu zrobionym z tyłu prawej stronie, odcień nadkola przedniego jak i drzwi pasażera różnią się od reszty (proszę niech ktoś inny potwierdzi lub zaprzeczy, głowy nie daje ) | potwierdzam, bo widac to z perspektywy z tylu jak i z przodu, doatkowo dodalbym jeszcze przedni zderzak
Kmer - 30-11-2009, 20:59
fj_mike napisał/a: | Nie mogę sobie przypomnieć aby taki był wcześniej opisywany, aczkolwiek mogę się mylić. |
Byl opisywany tyle ze inny,tez srebrny,Zyklon wystawił jakoś w niedługim czasie jednego po drugim,po jakimś czasie doszedłem do tego,różniły się numerami rejestracyjnymi,
Sorrki mój błąd
To i ja dodam brak lub nie podłączony wężyk do spryskiwaczy,czyli maska była ściągana,do tego brak osłonki gumowej na wyłączniku krańcowym drzwi lewa strona pasażer,i wydaje mi się ze lewy błotnik był rowniez malowany,albo maska,kolorystycznie nie graja ze sobą.
Maleństwo84 - 30-11-2009, 21:30
Dzięki Koledzy za pomoc.
W rozmowie telefonicznej (co prawda nie ze nmą osobiście, lecz zainteresowanym autkiem szwagrem) właściciel jest bardzo przekonywujący co do ABSOLUTNIE bezwypadkowej historii autka. Na zachęte proponuje wizytę w stacji - tylko czy to nie jest standardowy tekst? Wszystko pięknie i ładnie tylko czemu tak długo męczy się z jego sprzedażą (auto jest od października na alledrogo i cena pomału idzie w dół) skoro to taki rarytas? Z tego co piszecie nie chodzi chyba tylko o cenę. Hmm..
Jeszcze raz dzięki serdeczne za rozjaśnienie sytuacji.
Kmer napisał/a: | Byl opisywany tyle ze inny,tez srebrny,Zyklon wystawił jakoś w niedługim czasie jednego po drugim,po jakimś czasie doszedłem do tego,różniły się numerami rejestracyjnymi,
Sorrki mój błąd |
Hehe nie będę mówić, że miałam takie wrażenie
macia - 30-11-2009, 22:40
Widać, że był klepany i malowany przynajmniej prawy tył i prawy przód. To na pewno. A jak już to wiadomo po kłamstwie o bezwypadkowości, to na inne rzeczy nawet nie chce mi się patrzeć
|
|
|