To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Małopolskie - strona klubowa małopolski

j-rules - 13-10-2009, 23:11
Temat postu: strona klubowa małopolski
Stoi wciaz w miejscu... czy bedzie sie cos dzialo w strone jej rozwoju?
Czy mozna sprobowac zaprojektowac cos i pokazac?
pozdrawiam

karolgt - 14-10-2009, 00:07

czesc

problemem jest nie to kto i jak to zaprojektuje, bo jak widzisz projekt już jest zrobiony, jeśli chodzi o czas to tez moge dalej troche go poświęcić nad aktualizacją, problem jest tylko w samej zawartości.

Jak widać dotąd prawie nikomu jeszcze nie chciało się napisać kilka słów o sobie i wysłac do mnie jakieś zdjęcia,żeby coś zrobić. I w sumie nie ma co na tej www pisać.

Strona obecnie ma sporo zdjęć, głównie z Morska i kilku (jednych z pierwszych) zlotach w Krakowie gdy jeszcze chciało nam się robić zdjęcia. Mysle ze to moze zostać.

Na chwile obecną: jaka by strona nie była, to będzie pusta :)

gres - 15-10-2009, 11:36

o a ja wogole nie wiem oco chodzi :P
Adaho_krak - 15-10-2009, 12:16

gres, jak wchodzisz na forum regionelne małopolski na samej górze masz link do strony klubowej małopolski.
karolgt - 15-10-2009, 13:37

gres napisał/a:
o a ja wogole nie wiem oco chodzi :P

Strona Klubowa Małopolski

gres - 15-10-2009, 13:46

ano teraz juz wiem :)
ja jestem troche topororny jeśli chodzi o internet a do tego miśka mam dopiero od pol roku :)

Jeśli chodzi o stronę to może mogłyby znaleźć się na niej artykuły / zdjęcia dot. nowowści samochodowych ( o iile nie ma czegoś takeigo na str głównej mitsumaniaców?.
No i oczywiście zloty :P
Faktycznie cięzka sprawa żeby taka strona żyła :(

j-rules - 16-10-2009, 09:10

Ale czemu zaraz ciężka? brac aparaty na spoty i trzaskac fotki i juz jest co wrzucac ;)
Mi ogolnie ta stronka troche biednie wyglada od storny szaty graficznej.
Sam w spotach specjalnie udzialu nie biore bo do krk jazda misie jakos nie marzy a tarnowscy forumowicze to jacys ludzie widma ;)

gres - 16-10-2009, 10:28

nie wiem ale wydaje mi się że kilka zdjęć ze spota to za mało zeby komuś chciało się to oglądać :P
karolgt - 16-10-2009, 15:30

gres napisał/a:
nie wiem ale wydaje mi się że kilka zdjęć ze spota to za mało zeby komuś chciało się to oglądać :P

po 3 razach dochodzi sie do wniosku że te zdjecia sa takie same :P

mkm - 16-10-2009, 21:18

karolgt napisał/a:

po 3 razach dochodzi sie do wniosku że te zdjecia sa takie same :P

Przykre to, lecz prawdziwe...