To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[92-96]Galant E5xA - Ile Kosztuje silniczek krokowy? i jaki wybrac.

kotos0 - 14-10-2009, 21:56
Temat postu: Ile Kosztuje silniczek krokowy? i jaki wybrac.
Witam niestety padl mi silniczek krokowy i musze go szybko wymienic ile tak ok kosztuje i jakiej firmy byscie polecili i czy od innej wersji silnika bedzie pasowal. Nie chce kupywac czegos nie sprawdzonego i dlatego pisze tego posta. Z góry dziekuje za podpowiedzi. pozdrawiam.
szpala85 - 14-10-2009, 22:08

kotos0 napisał/a:
le tak ok kosztuje i jakiej firmy byscie polecili

tak około 120 zł musisz szykować ..... a firmy ci nie polecę bo i tak musisz kupić używkę :wink:
kotos0 napisał/a:
i czy od innej wersji silnika bedzie pasowal.

do mojego V6 pasował od Colta CJO tylko różnił się tym brązowym grzybkiem co wchodzi do przepustnicy ( był o 4mm mniejszy ale obudowa i uzwojenia to samo ) ale wykonałem mały trik :twisted: (z Używki czyli tego od CJO wykręciłem uzwojenia i przełożyłem do tego co był oryginalnie i śmiga aż miło )

mam nadzieję że zrozumiałeś to co napisałem :wink: bo już sam się pogubiłem :mrgreen:

kotos0 - 17-10-2009, 13:17

Witam rozumiem co napisałeś:) ciekawe czy udalo by sie znaleść gdizes na szrocie takiego gala...graniczy to z cudem ale pojezdze i zobaczymy.
hubert_galant - 22-10-2009, 17:29

ja mam swojego galanta e5xa 2.0 24v jest bez skrzyni biegów i silnika, reszta może jest. powiesz mi jak to wygląfa to wyjde na podwórko i sprawdze ;) :D
czekoladka_1981 - 23-10-2009, 10:14

hubert_galant napisał/a:
ja mam swojego galanta e5xa 2.0 24v jest bez skrzyni biegów i silnika, reszta może jest. powiesz mi jak to wygląfa to wyjde na podwórko i sprawdze ;) :D

Jeśli nie masz silnika to napewno i krokowca , gdyż znajduje sie po lewej str. stojąc przodem do auta. Kolega szpala85 wstawił zdjęcia >>>TU<<<