[92-96]Galant E5xA - Ile Kosztuje silniczek krokowy? i jaki wybrac.
kotos0 - 14-10-2009, 21:56 Temat postu: Ile Kosztuje silniczek krokowy? i jaki wybrac. Witam niestety padl mi silniczek krokowy i musze go szybko wymienic ile tak ok kosztuje i jakiej firmy byscie polecili i czy od innej wersji silnika bedzie pasowal. Nie chce kupywac czegos nie sprawdzonego i dlatego pisze tego posta. Z góry dziekuje za podpowiedzi. pozdrawiam.
szpala85 - 14-10-2009, 22:08
kotos0 napisał/a: | le tak ok kosztuje i jakiej firmy byscie polecili |
tak około 120 zł musisz szykować ..... a firmy ci nie polecę bo i tak musisz kupić używkę
kotos0 napisał/a: | i czy od innej wersji silnika bedzie pasowal. |
do mojego V6 pasował od Colta CJO tylko różnił się tym brązowym grzybkiem co wchodzi do przepustnicy ( był o 4mm mniejszy ale obudowa i uzwojenia to samo ) ale wykonałem mały trik (z Używki czyli tego od CJO wykręciłem uzwojenia i przełożyłem do tego co był oryginalnie i śmiga aż miło )
mam nadzieję że zrozumiałeś to co napisałem bo już sam się pogubiłem
kotos0 - 17-10-2009, 13:17
Witam rozumiem co napisałeś:) ciekawe czy udalo by sie znaleść gdizes na szrocie takiego gala...graniczy to z cudem ale pojezdze i zobaczymy.
hubert_galant - 22-10-2009, 17:29
ja mam swojego galanta e5xa 2.0 24v jest bez skrzyni biegów i silnika, reszta może jest. powiesz mi jak to wygląfa to wyjde na podwórko i sprawdze
czekoladka_1981 - 23-10-2009, 10:14
hubert_galant napisał/a: | ja mam swojego galanta e5xa 2.0 24v jest bez skrzyni biegów i silnika, reszta może jest. powiesz mi jak to wygląfa to wyjde na podwórko i sprawdze |
Jeśli nie masz silnika to napewno i krokowca , gdyż znajduje sie po lewej str. stojąc przodem do auta. Kolega szpala85 wstawił zdjęcia >>>TU<<<
|
|
|