To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] Galanty Zakopane,Czaple,Nowa Słupia prośba o oce

eniX - 17-10-2009, 11:19
Temat postu: [EAx 97-04] Galanty Zakopane,Czaple,Nowa Słupia prośba o oce
Jako ze mam zamiar kupic Misia w grudniu ewentualnie w marcu to juz powoli zaczynam sie rozgladac znalazlem 3 sztuki tak wiec prosze o opinie.

:arrow: I http://www.otomoto.pl/ind...ow&id=C10140257

Cena (brutto): 18 500 PLN / 4 397 EUR

Typ:Sedan / Limuzyna

Informacje: Rok produkcji: 1998, Skrzynia biegów: manualna, Moc: 120 kW (163 KM), benzyna, Liczba drzwi: 4/5

ABS, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, alufelgi, centralny zamek, poduszka powietrzna, radio / CD, wspomaganie kierownicy, welurowa tapicerka, tempomat, podgrzewane fotele, światła przeciwmgielne, przyciemniane szyby

Polska , Zakopane (woj. małopolskie),
tel.: +48 514186847

:arrow: II http://www.otomoto.pl/ind...ow&id=C10240131

Cena (brutto):18 300 PLN / 4 349 EUR (do negocjacji)

Informacje:Rok produkcji: 1999, Data rejestracji: 12/1999, Przegląd: 10/2010, 163 000 km, Skrzynia biegów: manualna, Moc: 136 KM (100 kW), Pojemność skokowa: 1997 cm3, benzyna, fioletowy-metallic, Liczba drzwi: 4/5,

ABS, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, alufelgi, centralny zamek, autoalarm, poduszka powietrzna, radio / CD, wspomaganie kierownicy, immobiliser, welurowa tapicerka, światła przeciwmgielne

Opis pojazdu: Witam! Na sprzedaż bardzo rzadko spotykana wersja Galanta,czyli : Poliftingowa wersja Sport Edition z silnikiem 2.0 w manualnej skrzyni! Auto w dniu 13.10.2009 przyjechało 600km na kołach,zakupione bezposrednio od właściciela. Autko w super stanie,srodek jak nowy! Karoseria bez obic,rys i rdzy. Na wyposazeniu posiada:
-klimatyzacje (KLIMATRONIK)
-4el. szyby
-elektryczne,podgrzewane i skladane lusterka
-centralny zamek sterowany z pilota
-radio CD MP3
-4x Airbag
-skorzana kierownice
-welurową tapicerke
-2 podłokietniki
-halogeny
-regulacje kierownicy
-17 calowe alufelgi z NOWYMI oponami, w cenie dodaje rowniez komplet kol zimowych na felgach 15stkach. Galant ma swiezo zrobiony przeglad niemiecki,ktory obowiazuje na 2 lata potwierdza to iz auto jest w idealnym stanie technicznym,IDEALNYM!! 3tygodnie temu własciciel wymienil kompletne hamulce przod i tyl( klocki tarcze i zaciski) ! po wcisnieciu hamulca auto staje w miejscu. Autem jedzie sie bardzo przyjemnie,nic nie buczy,nie stuka.

Samochodem mozna wracac na kolach,ma wazne tablice niemieckie.

W razie pytan prosze o kontakt pod numerem tel. 880579764
Dane kontaktowe

Serwis otoMoto nie posiada dodatkowych danych Sprzedającego, poza zawartymi w ogłoszeniu.

Polska , Czaple (woj. lubuskie),
tel.: +48 880579764

:arrow: III http://www.otomoto.pl/ind...ow&id=C10174614

Cena (brutto):18 900 PLN / 4 492 EUR (do negocjacji)

Informacje:Rok produkcji: 1999, Data rejestracji: 08/1999, Przegląd: 03/2010, Ubezpieczenie: 03/2010, 161 000 km, Skrzynia biegów: manualna, Moc: 140 KM (103 kW), Pojemność skokowa: 2000 cm3, benzyna+LPG, fioletowy, Liczba drzwi: 4/5,

ABS, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, alufelgi, centralny zamek, poduszka powietrzna, radio / CD, wspomaganie kierownicy, immobiliser, instalacja gazowa, welurowa tapicerka, ksenony, światła przeciwmgielne

Opis pojazdu:Witam mam do sprzedania Mitsubishi Galant SPORT EDITION 1999/2000r. Auto zostało sprowadzone z Niemiec 1,5 roku temu i miało przejechane wtedy 128 tys km. Została w nim założona sekwencyjna instalacja gazowa która jest jeszcze na gwarancji Przy 158 tys wymieniony został pasek rozrządu jak i oleje i filtry. Ma także założone neony pod autem co w nocy daje piorunujący efekt. Oryginalne felgi 17'' mitsubishi opony NOWE kierunkowe z tego sezonu 225/45/17 Gorąco zapraszam na jazdę próbna

Polska , Nowa Słupia (woj. świętokrzyskie),
tel.: +48 507169598

To by bylo na tyle :wink:

ChaosCK82 - 17-10-2009, 18:31

http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=43589 Tu masz Gala z Nowej Słupi
Kmer - 17-10-2009, 20:53

Gal nr 1 bardzo słabe zdjęcia żeby cokolwiek powiedzieć,poproś o lepsze zdjęcia tego Gala z przodem od Avansa,łącznie z komora silnika i nr VIN.

Gal nr 2 ogólnie wygląda ładnie przydałoby się zdjęcie centralnie z przodu i z tylu i komory silnika oraz VIN jeżeli to auto jest do opłat to cena jest lekką przesadą

Odnośnie trzeciego temat już jest na forum.

fj_mike - 18-10-2009, 01:18

Kmer napisał/a:
Gal nr 1 bardzo słabe zdjęcia żeby cokolwiek powiedzieć,poproś o lepsze zdjęcia tego Avansa,łącznie z komora silnika i nr VIN.

Kmer, czy kojarzysz może przedliftowego gala z przodem Avance, był wrzucany na forum łącznie 3 razy, dwa razy były te same zdjęcia na tych samych blachach z Klonowej. Później zmienił właściciela i ogłoszenie było ze Zgierza. To była jakaś trafiona sztuka. W ogłoszeniach widniało jako 2002r. Możliwe, że to jest to samo auto.
Znalazłem linki:
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=35632
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=33105

Wygląda bardzo identycznie. eniX jeśli będziesz dzwonił do faceta to zapytaj o poprzednie numery blach z książki pojazdów, tamten miał blachy zaczynające się na ESI.. i dwie ósemki gdzieś w środku.
Ale jak na razie to tylko moje przypuszczenia :wink:

Kmer - 18-10-2009, 11:16

fj_mike napisał/a:
Kmer, czy kojarzysz może przedliftowego gala z przodem Avance

Auta jako takiego nie pamiętam,ale patrząc na te zdjęcia nie pasuje mi cały przód,wydaje mi się że odcień błotników i maski się rożni od reszty i trochę maska za bardzo odstaje do góry z prawej strony,ale są to tylko moje przypuszczenia,stad moja prośba o lepsze zdjęcia,może na nich będzie lepiej widać.
Gdyby pomysł Owczara był wcześniej wprowadzony teraz by było łatwiej rozpoznać auta które już były omawiane w tym dziale,fakt ze jest możliwość odzyskania co niektórych ogłoszeń z archiwum allegro,ale ja nigdy tego nie robiłem i prawdę mówiąc nie wiem jak się do tego zabrać.