Małopolskie - Sylwester w górach
Owczar - 19-10-2009, 15:20 Temat postu: Sylwester w górach Witam forumowiczów z Małopolski
Czy ktoś z Was nie zna jakiegoś namiaru na jakieś klimatyczne kwatery w górach? Mi się umyślił jakiś domek z kominkiem, tylko zastanawiam się czy coś takiego w dobrym klimacie w ogóle znajdę?
Chodzi o 5 dni w tym Sylwester, więc jest troszkę późno, ale spróbować zawsze można
Jakby ktoś miał jakiś kontakt to prosiłbym o info na PW.
Z góry dzięki
j-rules - 20-10-2009, 12:41
przepraszam Owczar, ze nie wiele pomoge, ale najlepsze gorskie kwatery sa rezerwowane i kaucjowane niemal po samym sylwestrze.. wiec ja bym sie specjalnie nie napalal, owszem mozna znalezc cos ale drogo i.. brzydko.
tak czy siak powodzenia
miki4x4 - 20-10-2009, 14:30
nie do końca. Ja rezerwowałem w Krynicy dla siebie i znajomych w sierpniu, ale obdzwoniłem tez wiele kwater w Białce i Bukowinie, to mi powiedzieli że jeszcze nie mają ustalonych cen na sylwestra i żebym dzwonił z końcem września.
Tak więc Owczar, dzwoń śmiało, na pewno coś znajdziesz. Jeśliby Cię interesowała Krynica, polecam Pensjonat Gwarek (namiary w necie). Tanio, czysto, cicho, na dole restauracja z domowym jedzeniem i kominkiem.
Owczar - 20-10-2009, 14:41
Być może w Stasikówce w prywatnym domu uda się wynając pokój Mam dzwonić dzisiaj :]
halbog - 21-10-2009, 22:06
Ja mogę polecić "Helenę" w Poroninie, ul. Za Torem 42, tel 0182074546; www.helena.wczasy.net.pl; właściciele Halina i Andrzej Świder. Gościmy u nich od kilku lat podczas wakacyjnych wyjazdów w Tatry, luksusów nie ma, ale kominek jest
Pozdrawiam
Bogdan
akbi - 24-10-2009, 01:45
Mi się nie udało znaleźć.. i jadę (na tydzień) dopiero 2 stycznia do Gliczarowa Grn.
|
|
|