Lancer Ogólne - Bra/ Nosemask co sadzicie
puntspusy - 23-10-2009, 07:12 Temat postu: Bra/ Nosemask co sadzicie Co sadzicie o bra na maske? Nie jest mozliwy zakup oryginalnego produktu a rodzimi rzemieslnicy robia takie cuda na wymiar.
Jak widac na zdjeciu ponizej dopasowanie takiego bra pozostawia wiele ...
Pytanie, czy jest sens to zakladac ? czy efekt nie bedzie odwrotny do zamiezonego, tz czy pod bra nie bedzie wilgotno co moze spowodowac korodowanie maski...
jaca71 - 23-10-2009, 09:11
Toto sprawdza się w ciepłym, suchym klimacie jak jeździsz dużo po pustynnych terenach ze szczególnym uwzględnieniem pustyń kamiennych. U nas? Bez sensu. Dodatkową wadą jest różnica w kolorze lakieru po zdjęciu dlatego amerykanie zakładają tylko/zazwyczaj w pustynnych stanach.
puntspusy - 23-10-2009, 09:33
na pustyni balbym sie piachu ktory po wejsciu pod bra moglby pracowac, ale jesli produkt jest oryginalny to pewnie spasowanie jest idealne i piach sie nie dostaje pod bra, w polsce to chyba rzeczywiscie akcja na lato, maska wiadomo jest w spadku i kazdy opad bedzie sie chcial wedrzec pod spod
Anonymous - 23-10-2009, 21:58
Taka mała ciekawostka i OT - w Emiratach Arabskich widziałem tylko kilka samochodów z bra ale za to setki z folią na siedzeniach i na zagłókach. Oni nie ściągają oryginalnych folii
Zastanawiałem się jak oni to wytrzymują - w kwietniu jest tam 42 stopnie w cieniu
karolgt - 24-10-2009, 01:21
W USA duzo tego jeździ na samochodach. (Mówie konkretnie o NY).
różnica po zdjeciu tego jest w lakierze odrazu widoczna.
Sprawa jest prosta: do niektórych samochodów to pasuje, do innych nie, do jakiego chcesz założyć? Do Lancera czy Civica?
puntspusy - 24-10-2009, 15:45
myslalem o lancerze CSO, kolor czarny
ann87 - 04-11-2009, 16:17
Paskudne to jest a żeby jeszcze ochydzić tak ładne auta jak Mitsubishi Tak z ciekawostek to na Ukrainie pół roku temu połowa Ład jeździła z tym, miałam nadzieje że moda na to do nas nie dotrze
Anonymous - 04-11-2009, 17:43
ann87 napisał/a: | Tak z ciekawostek to na Ukrainie pół roku temu połowa Ład jeździła z tym, miałam nadzieje że moda na to do nas nie dotrze |
żeby tylko łady z tym jeździły... wszystkie auta! i moim zdaniem nawet nie tak źle to wygląda. tylko w zasadzie po co????
ApAcHoS - 11-11-2009, 20:21 Temat postu: Re: Bra/ Nosemask co sadzicie Odnośnie BRA to moim zdaniem do mało którego autka to pasuje-ew. jako "kropka nad i" w kompleksowo stuningowanym aucie-ale gen. uważam że coś co jest niepotrzebne to po co zakładać...?
|
|
|