MMC Car Poland & Dilerzy Mitsubishi - Podforum Dealerzy Mitsubishi
Firebee - 01-09-2006, 13:59 Temat postu: Podforum Dealerzy Mitsubishi Witajcie, otóż wpadłem na taki pomysł, a że to Hubi wszystko układa na forum, to on by dostał po grzbiecie, więc piszę ja
Chciałbym wprowadzić nowy dział na forum Dealerzy Mitsubishi, w którym moglibyśmy wypowiadać się na temat konkretnych dealerów Mitsubishi - ich dobrej oraz złej działalności, fachowości, bądź nie, oraz prowadzić dyskusje z powyższymi na tematy nas interesujące.
Czy uważacie, że byłby to dobry pomysł?
Pomyślałem nad tym tematem po dosyć ostrj krytyce firmy Moto-Champ. Zakładam, że wypowiedziane w podforum regionalnym opinie przejdą bez echa, natomiast ja chciałbym osobny dział skarg i pochwał, poinformujemy mailem każdego dealera Mitsubishi o takowym dziale i poprosimy się o wypowiadanie w dręczących nas - klientów kwestiach.
Do dyskusji w tym podforum zaprosimy też MMC, które będzie miało wgląd na działalność dealerów naszymi - klientów oczami.
Pozdrawiam i czekam na reakcje.
Firek
Anonymous - 01-09-2006, 14:23
eee myslalem ze chodzi o dragi
Firebee - 01-09-2006, 14:26
a czekałem kto pierwszy tak to skojarzy Poprawione.
JCH - 01-09-2006, 14:43 Temat postu: Podforum dealerskie
Firebee napisał/a: | Do dyskusji w tym podforum zaprosimy też MMC, które będzie miało wgląd na działalność dealerów naszymi - klientów oczami. | Ile razy mamy zapraszać? W zasadzie dlaczego mamy zapraszać? Przecież wystarczy wejść zalogować się na Forum i uczestniczyć w dyskusji - szczególnie że dyskusja mam być na temat ich biznesu.
Co do Dealerów ....
Znasz ich opinie? Jak oni zapatrują się na takie miejsce na Forum dla nich? W ogóle interesuje ich o czym tu rozmawiamy? Widzę że nie bardzo.
Firku ... Przecież w tej chwili możemy już wypowiadać się na Forum na temat Dealerów. W Ogólnym, w Regionalnych .... gdziekolwiek. Nie widzę sensu tworzenia kolejnego podforum jeżeli nie ma takiego oczekiwania i woli ze strony zainteresowanych. Temat - nawet przyklejony - "Pytania do MMC" .... oops chyba to nazwane było szumnie "Księga pytań i odpowiedzi" wg mnie się nie sprawdził. Umarł śmiercią naturalną.
Tworzenie czegoś podobnego jest sztuką dla sztuki. Gadać sam do siebie nie mam zamiaru.
Efa! - 02-09-2006, 00:39
Z tego, co wiem, w Moto-Champie podobno ktoś na bieżąco śledzi forum.
Tylko nie wiem, czemu nic nie pisze, szczególnie w obronie swojej firmy
Hubeeert - 02-09-2006, 06:45
Może nie chce tego no precedensu tworzyć?
Nie wiem. Jak się trochę ogarnę z pomysłem co gdzie i jak to wstawię takie forum.
Pozywiom uwidzim.
arekp - 02-09-2006, 13:06
Efa! napisał/a: | Tylko nie wiem, czemu nic nie pisze, szczególnie w obronie swojej firmy |
W mojej (juz bylej) firmie panowala podobna polityka. Praktycznie kazdy czytal fora dyskusyjne ... jednak byl sluzbowy zakaz wypowiadania sie w takich tematach. Zakaz dotyczyl kazdej informacji na temat naszej firmy, chocby ktos piszacy wiadomosc straszne bzdury umiescil w sieci. Uwazam to za sluszne podejscie - firma nie naraza sie na oskarzenia o kryptoreklame, w przypadku postow chwalacych ktorakolwiek usluge.
|
|
|