To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Świętokrzyskie - Ostatnie Niedziele Tygodnia.

Anonymous - 25-10-2009, 22:35
Temat postu: Ostatnie Niedziele Tygodnia.
No więc tak. Zapraszam wszystkich chętnych na spotkania niedzielne na ZOZie odbywają sie zawsze w niedziele o 16. Miejscowki mogą sie zmieniac ale honda nie ma nic przeciwko połączeniu sie. Wiec mozemy przyjedzac i spotykac sie z nimi. W zaleznosci od chęci Waszych. Wiekszosc pewnie bedzie z Ostrowca sie pojawiac ale zapraszam i z poza.
Także taki temaci do pisania kto kiedy sie pojawi i kiedy ma ochote. Mozna tu omawiac co było co sie działo. Ogolnie założyłem temat dotyczący tych tylko spotow. Licze na zaangażowanie:) PzdR:)))

cactooz - 26-10-2009, 18:42

Po pierwsze to w tytule chyba powinno być "Ostatnie Niedziele Miesiąca" termin OK, bo pierwsze piątki mam już zajęte :P
Pewnie bym się co jakiś czas pojawił, dla mnie żadna różnica czy do CK czy do Ostrowca.
Next time proponuję coś zjeść i się napić :D

Anonymous - 26-10-2009, 21:58

Nie w tytule jest dobrze:) Ostatnie Niedziele Tygodnia. Bo spoty są co tydzien i ja co tydzien jestem. Gdyby odbywały sie w ostatnie niedziele miesiaca to napisalbym ze miesiaca. Cactooz to taki żart z lekką nutką potrzeby zastanowienia sie nad nim :) )) nioch nioch. PzdR.
cactooz - 27-10-2009, 16:07

to rozumiem że nie w pierwszą ani drugą niedzielę tygodnia tylko właśnie w tę ostatnią w tygodniu tak?
b00mba, zmień dealera :twisted:

Anonymous - 27-10-2009, 17:20

To własnie na tym polegał ten żart, ktorego nie wychwytałes:)))
cactooz - 27-10-2009, 18:39

No nie chwytnąłem, ale tylko z tego powodu że spot co tydzień nawet nie przeleciał mi przez myśl :D
Anonymous - 27-10-2009, 18:47

Ano honda ma co tydzien. U nas raz na rok jest ciezko sie w kupie zrbrac :)

[ Dodano: 31-10-2009, 09:35 ]
Może ktoś chętny na tą niedziele?

[ Dodano: 08-11-2009, 13:49 ]
halo jest tu kto?

[ Dodano: 08-11-2009, 18:47 ]
Zmieniło sie miejsce teraz jest gutwin... o ile to kogos intreresuje