To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Małopolskie - Ul.Grzegórzecka w Krakowie

Anonymous - 26-10-2009, 19:05
Temat postu: Ul.Grzegórzecka w Krakowie
Hej. Jest ktoś z Krakowa kto może mi wytłumaczyć jak mogę dojechać 22 tonowym autem na ulicę Grzegórzecką , chodzi mi przede wszystkim o to żeby nie wpakować się pod jakiś zakaz lub wiadukt :) Z tego co widzę to trzeba się trochę zagłębić w miasto aby tam dojechać. Będę "wlatywał" od strony Balic :D Czekam na cenne wskazówki :D
PzDr

fazacz - 26-10-2009, 20:14

Kolego musisz wjechac od nowohuckiej ulicy za estakada skręcaszw lewo w Klimeckiego i jak dolecisz do rondka w prawo al. Pokoju i zaraz w prawo pierwszy możliwy większy skręt jak sądzę chodzi o starą Grzegórzecką gdzie są magazyny i inne takie. Więc najlepiej skoro bedziesz jechał autostrada kierować się na rzeszów zjechać na łagiwniki i dalej cały cza prosto myślenicka turowicza powstanców śląskich powstańców wielkopolskich i nowohucka skręt w lewo w klimeckiego... i poczatek postu.
Marcin-Krak - 26-10-2009, 20:23

Dembowy, jeśli to nie tajemnica, to podaj numer pod jaki masz się dostać.
BoGrzegórzecka, to akurat nietypowa ulica ;)

Anonymous - 26-10-2009, 20:33

fazacz, przejrzałem na mapie Twoją propozycję, nie jest zła :D tam żadnych ograniczeń tonażowych nie ma ? bo wiesz nie chce się wpakować i później mieć stresa. :)
Marcin-Krak Grzegórzecka 77

Marcin-Krak - 26-10-2009, 21:31

Dembowy napisał/a:
Grzegórzecka 77

Dembowy napisał/a:
tam żadnych ograniczeń tonażowych nie ma ?

fazacz napisał/a:
chodzi o starą Grzegórzecką gdzie są magazyny i inne takie.

Że się tak cytatami posłużę. Nie powinno więc być ograniczeń - w każdym bądź razie tiry tam jeżdżą.

fazacz - 27-10-2009, 11:03

Stara grzegórzecka więc jedyna słuszna droga od Balic :) Ogrniczeń nie ma :) Więc smiało smigaj sorrki że dzisiaj odpisuje ale... wczoraj córa dawała w kość i do kompa nie siadałem :D
Anonymous - 27-10-2009, 18:41

fazacz, Pojechałem tak jak proponowałeś. Trafiłem bez problemu. Tak więc dziękuję bardzo za pomoc.
Marcin-Krak również dziękuję
Prośba do Moda o zamknięcie tematu :D
PzDr

Adaho_krak - 27-10-2009, 19:22

Temat został wyczerpany pozatym
Dembowy napisał/a:
Prośba do Moda o zamknięcie tematu