To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Sigma/Diamante Ogólne - mitsubishi diamante

PAWEŁ - 30-10-2009, 16:55
Temat postu: mitsubishi diamante
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=801077575
oferta warta uwagi zobaczcie

Zajc3w - 30-10-2009, 18:56

Albo zapomniałeś wymieć rozrząd albo o tym napisać, Jak to pierwsze to "gratuluję" zabicia pięknego silnika :twisted:
lukasz12 - 30-10-2009, 20:29

Ludzie (do osób spoza kręgu posiadaczy/miłośników Sigmy/Diamante) - nie wiem może mi ktoś powie że naginam zasady ale proszę o niezgłaszanie tego posta i jemu podobnych. Chyba że jest to rażące naruszenie regulaminu i niektórzy preferują tutaj styl typu: "zasady ponad wszystko bo to są zasady" ale naprawdę nikomu na tym podforum nie przeszkadza że kolega umieścił ogłoszenie sprzedaży swojego samochodu. Podejrzewam że ktoś szukający Sigmy najpierw zaglądnie tutaj niż do działu kupie/sprzedam. Zresztą można poszukać wątków - są i ogłoszenia osób poszukujących auta do kupienia. Więc prośba - jeśli możecie to naprawdę nie potrzebuję zgłoszeń. Na tym forum jest mniej niż kilkanaście wątków w ciągu tygodnia więc jeszcze to ogarniam...
VirMan - 30-10-2009, 21:57

dobra - autko kupione - do domu , nie ma co oglądać - rozejść się :P
Tomek210 - 31-10-2009, 13:25

Ładne "drewno" na drzwiach. Pierwszy raz takie widzę. (wiem, mało widziałem :) )
BartekWu - 31-10-2009, 14:50

lukasz12 napisał/a:
Ludzie (do osób spoza kręgu posiadaczy/miłośników Sigmy/Diamante) - nie wiem może mi ktoś powie że naginam zasady ale proszę o niezgłaszanie tego posta i jemu podobnych. Chyba że jest to rażące naruszenie regulaminu i niektórzy preferują tutaj styl typu: "zasady ponad wszystko bo to są zasady" ale naprawdę nikomu na tym podforum nie przeszkadza że kolega umieścił ogłoszenie sprzedaży swojego samochodu. Podejrzewam że ktoś szukający Sigmy najpierw zaglądnie tutaj niż do działu kupie/sprzedam. Zresztą można poszukać wątków - są i ogłoszenia osób poszukujących auta do kupienia. Więc prośba - jeśli możecie to naprawdę nie potrzebuję zgłoszeń. Na tym forum jest mniej niż kilkanaście wątków w ciągu tygodnia więc jeszcze to ogarniam...

Ja to popieram - kilkakrotnie wrzucałem wpisy do działu sprzedam/kupię i nikt się nie zainteresował. Tutaj dostawałem odzew - zazwyczaj pozytywny - prawie natychmiast.

VirMan - 31-10-2009, 14:51

no niestety - nie należymy do mas.. :) apropos drewna - to jest custom robione wnętrze - ja bym na jasno zrobił , ale takie też ładne :)
lukasz12 - 31-10-2009, 15:01

Dobrze że popieracie...
Anonymous - 01-11-2009, 08:01

ja tez jestem za tym by nas troszkę ulgowo traktować Nasze społeczeństwo na tym forum jest tak małe ze nawet szczerze powiem nasze pod forum jest wpięte w dział o galantach a przecież sigma/ diamante to oddzielny rozdział produkcji aut
mariuszklaudius - 24-11-2009, 20:36

witam wybaczcie ze oglaszam na blogu ale mam oferte. jestem wlascicielem miska diamante poj 3000cm3 z gazem rok 93 full opcja. jezdze juz nim od 3 lat lecz teraz potrzebuje sprzedac mojego miska. autko nie jest pierwszej swiezosci ma kilka usterek i wad ale mam tez duzo zapasowych czesci moja cena za autko 3500zl ale mozna ponegocjowac. kontakt na email ampaluch@wp.pl lub tel 601467487.
lukasz12 - 24-11-2009, 20:47

mariuszklaudius napisał/a:
witam wybaczcie ze oglaszam na blogu ale mam oferte. jestem wlascicielem miska diamante poj 3000cm3 z gazem rok 93 full opcja. jezdze juz nim od 3 lat lecz teraz potrzebuje sprzedac mojego miska. autko nie jest pierwszej swiezosci ma kilka usterek i wad ale mam tez duzo zapasowych czesci moja cena za autko 3500zl ale mozna ponegocjowac. kontakt na email ampaluch@wp.pl lub tel 601467487.

Pomogłoby gdybyś wrzucił fotki. Ewentualnie żeby było zgodnie z zasadami to poproś kogoś z działu kupie sprzedam żeby Ci pozwolił umieścić tam ogłoszenie i wrzuć tutaj linka.

mariuszklaudius - 26-11-2009, 14:31

co do diamancika zainteresowanych prosze o kontakt e-mailowy tam takze przesle fotki chetnym do obejrzenia autka
VirMan - 26-11-2009, 20:30

jak chcesz sprzedać , to wrzuć fotki.. ;) bo ak to marnie to widze :)
lukasz12 - 26-11-2009, 20:33

Możliwe że nie chce sprzedać skoro będzie wysyłał fotki osobom zainteresowanym, tylko jak tu wzbudzić zainteresowanie skoro nie ma zdjęć i żadnych szczegółów?
VirMan - 26-11-2009, 20:36

wiesz - już sama nazwa modelu wzbudza zainteresowanie.. :]
Diamante to nie to samo co stigma :P
:axe: