[92-96]Galant E5xA - Potrzebna głowica!
Anonymous - 01-11-2009, 19:18 Temat postu: Potrzebna głowica! W moim galu- 2.o td Padl rozrząd i do wymiany są : wałek rozrządu i dźwigienki. Niestety nigdzie nie mogę ich dostac a nowe krzywki kosztuj ą 150 zł za sztukę. Moze da sie dopasować od innego modelu? Może ktoś posiada taka głowicę?
Andrew - 02-11-2009, 13:29
Jambroży, a głowicę sprawdzałeś czy cała? Z głowicami do gali w dieslu jest problem z zakupem . Jeśli chodzi o wałek rozrządu i dźwigienki to zadzwoń do JAPANEZE i zapytaj, a tu masz link z częściami nowymi i używanymi do Mitsu: http://www.mitsustyle.pl/
Wszyc - 02-11-2009, 14:36
ja mam głowice od space wagona ( w sesie zamontowaną nie na sprzedarz) po lukaj głowice od tego auta ciutek ich wiecej było niż od galanta jak ja rok temu szukałem, jest pewne prawdopodobieństwo że może też z nowszego modelu galanta pasować ale nie mam pewności niech mnie poprawią właściciele modeli EA jeżeli nie mam racji
Anonymous - 07-11-2009, 14:15
a ktoś może wie czy te dźwigienki będą pasowały od innego modelu?
Andrew - 07-11-2009, 17:38
Według mnie powinny pasować. Diesel w galu to stara konstrukcja, więc powinny podejść. Ale to tylko moje przypuszczenia. Do poprzedniego gala kupowałem nowe dźwigienki to 3 lata temu kosztowały mnie 90 PLN/szt.
|
|
|