Pajero II - Wewnętrzne ogrzewanie
jawaldek - 02-11-2009, 11:38 Temat postu: Wewnętrzne ogrzewanie Czy podpowiecie gdzie mogę znaleźć schemat rozprowadzenia ciepłego powietrza w samochodzie Dotyczy 2,8 TDI 1995 LONG. Z przodu grzeje jak sauna a pasażerowie z tyłu marzną.
Już dostałem na PW od diWhizZ -a chciał bym Mu wstawić że pomógł tylko jak->> może coś przegapiłem
Dzięki Adrian
Gene - 04-11-2009, 17:29
Jawaldek napisał/a: | Już dostałem na PW od diWhizZ -a chciał bym Mu wstawić że pomógł tylko jak->> może coś przegapiłem |
Aby przyznac forumowiczowi punkt "pomogl" musisz poprosic kolege diWhizZ aby cos w tym temacie napisal. Wtedy bedziesz mogl spelnic swoja wole.
Mozna tez zapytac Administratora (czarnego) czy moze przydzielic "pomogl" zdalnie.
p.s. no i fajnie byloby jakby takie sprawy nie koniecznie byly zalatwiane przez "PW". Moze komus innemu tez pomozecie.
skorek - 04-11-2009, 18:11
Własnie tez bym chciał to wiedzieć dajcie to na forum a nie na PW
jawaldek - 04-11-2009, 20:32
Gene napisał/a: | p.s. no i fajnie byloby jakby takie sprawy nie koniecznie byly zalatwiane przez "PW". Moze komus innemu tez pomozecie. |
na PW wyszło w trakcie telefonicznej rozmowy ot i cała prawda
diWhizZ - 05-11-2009, 17:56
OK, Waldek dopiero później powiedział, że wrzucił ten temat na forum;)
Za dużo w tym temacie nie pomogę, mogę jedynie służyć wycinkiem service manuala dotyczącego ogrzewania. Cały SM dotyczy amerykańskich wersji w benzynie i waży jakieś 280 MB więc nie mam go chyba sensu wystawiać.
A ... i jest w wersji niedrukowalnej, jeszcze nie doszedłem jak to przeskoczyć.
linka do pobrania pliku
|
|
|