Śmietnik - [K-ce] CYKLICZNE SPOTKANIA MISIÓW W KATOWICACH - 8 SIERPNIA
Anonymous - 06-11-2009, 16:58 Temat postu: [K-ce] CYKLICZNE SPOTKANIA MISIÓW W KATOWICACH - 8 SIERPNIA Zapraszam w Niedzielę 13 CZERWCA O 18:00 do SCC W KATOWICACH:)
londolut - 06-11-2009, 18:14
Proszę o rzeczową i konkretną argumentację - spam i ot będę wywalał (Paweł pilnuj się ).
Realistka - 06-11-2009, 18:42
a Dolina Górnika w Chorzowie odpadła
Jestem za Parkingi Tesco&Obi; Bytom
bumbum - 06-11-2009, 18:45
głos na SCC - do tej pory większość uczestników niedzielnego spota było z Zabrza/Rudy/Gliwic etc, gdyby wypośrodkować miejsce spotkań do SCC ew. gdzies w Chorzowie to myśle ze więcej ludzi z Katowic/Dąbrowy/Sosnowca by się pojawiało,
mam jeszcze jakieś pomysły ale Lutek straszy że rzeczowo i konkretnie to się zamykam
@niżej
hehe rzeczowo i konkretnie skwitowany
1. wprowadzenie roszad, raz w M1 raz w SCC:
- problematyka doinformowania ludzi kiedy i gdzie
2. MC - do ugadania się który w regionie np. "3 stawy"
+ KAWA !
ps.1
trzymacie się kurczowo hipermarketów a teraz w zime trzeba wejsc do ciepla a auta zostawic daleko, ja bym sie skupił na czyms blisko parkingu zeby było widac nasze Misiaki zza szyby lokalu,
ps2.
5 prop. Bytomia, 1 Zabrza, 1 Kato, 1 Chorzów, dla mnie z Sosnowca albo kogos z Dąbrowy G jazda do Bytomia/Zabrza co tydzień nie jest na rękę dlatego ja proponuję wyśrodkować 'miejsce spotkań' do np. Katowic
no chyba że macie jakieś "ale" do nas Zagłębioków hehe
londolut - 06-11-2009, 19:17
bumbum napisał/a: | mam jeszcze jakieś pomysły | Podziel się z nimi tylko bumbum napisał/a: | rzeczowo i konkretnie |
pawliku - 06-11-2009, 19:32
Parking Plejada Bytom i na tym koniec pisania Lutku
Kany86 - 06-11-2009, 22:22
Cytat: | 5 prop. Bytomia, 1 Zabrza, 1 Kato, 1 Chorzów |
Zgadzam się z bumbum, ankieta jest tendencyjna, równie dobrze można zapytać, które miejsce w Bytomiu wybieramy.
Również uważam, że miejsce należy wyśrodkować, dlatego z podanych propozycji biorę pod uwagę jedynie Katowice. Wtedy nie tylko Zagłębiacy mieliby w miarę blisko ale i przy okazji dla subregionu zachodniego nie byłoby takiej tragedii.
Ja zdaję sobie sprawę, że z moich stron nie ma zbyt wielu ludzi, i nikogo nie obchodzi że mam daleko. Jedną czy dwie osoby można "poświęcić" żeby kilka innych miało bliżej ale skoro ja chętnie przejadę raz na miesiąc 50 km do Katowic to uważam, że ktoś inny może przejechać 15 zamiast 5. Przecież wszyscy mamy samochody.
JCH - 06-11-2009, 23:24
bumbum i Kany86, inne propozycje niestety nie padły
Zaproponujcie coś a wtedy będzie szansa, że taki pomysł przejdzie.
Proszę też o dopisanie do ankiety Doliny Górnika, żeby była możliwość głosowania na to miejsce. Nie upieram się co do Bytomia, po prostu zaproponowałem te miejsca, które znam. Również wolałbym uciec od centrów handlowych bo tam tylko zgiełk, hałas i zamieszanie.
Może być również rotacja, np. zaczynamy od miejsca, które zdobędzie najwięcej głosów, potem następne, itd. W ten sposób jak się będziemy spotykać co 2 tyg. to już mamy miejscówki na 4 miesiące a jak co miesiąc to hoho
W międzyczasie jeszcze kulig na Chechle...
Z doinformowaniem też chyba nie ma problemu - można się umówić, że np. do piątku do 20:00 Mod Lutek zakłada temat, iż w tym tygodniu spot wypada tu i tu. Kto ma zamiar być to się dopisuje a jak się okaże, że tylko Morfi i Blondi są chętni to mogą się spotkać w ... kuchni Nie muszą gnać pod M1
W ogóle to ja wyznaję zasadę nic na siłę - kto będzie chciał ten przyjedzie - widzicie jakie Kraków ma problemy ze spotem A Kielcom to chyba raz się udało spotkać
L. - posłałeś "masówkę"? Bo coś mało ludzi się wypowiada
[ Dodano: 06-11-2009, 23:31 ]
Aha, nie oddałem jeszcze głosu bo nie bardzo wiem, jak traktować tę ankietę:
- gdzie się spotykamy w tę niedzielę
- czy gdzie się będziemy spotykać cyklicznie.
Odpowiem więc tutaj:
proponuję spotkajmy się wyjątkowo pod jakimś CH np. PLEJADA albo TESCO/OBI/SELGROS w Bytomiu
a cykliczny spot wg mnie lepiej aby się odbywał w innym miejscu. Podobają mi się 2 miejsca:
- U Wójcika
- Dolina Górnika
Do knajpy na pl. Sobieskiego w Bytomiu można dopisać jako minus, że jest to knajpa dla palących (dobrze pamiętam?)
Anonymous - 07-11-2009, 10:26
Nie mam możliwości edytowania ankiety.
Inne propozycje nie padły. Nie przypominam sobie wypowiedzi zagłębioków w poprzednim temacie. Tyle propozycji związanych z Bytomiem padło, bo właśnie to miasto jest mniej więcej w środku między Katowicami a Zabrzem czy Gliwicami.
Nawet jeżeli mielibyśmy się spotkać z 30 km od własnego domu... CO TO JEST RAZ W MIESIĄCU!?
Morfi - 07-11-2009, 10:44
Blondi kończy prace o 18 wiec dojedzie Mi to tam w sumie obojetnie gdzie sie spotkamy raz na miesiąć przejechać te 25 km to nie problem
Realistka - 07-11-2009, 11:01
Na razie wynik głosowania:
Parking Silesia City Center, Katowice 35% [ 5 ]
Parkingi Tesco&Obi; MediaMarkt; Selgros, Bytom 14% [ 2 ]
Parking Plejada, Bytom 28% [ 4 ]
To jak - gdzie robimy spotkanie - może po środku pomiędzy SCC a Plejadą - czyli Parkingi Tesco&Obi; MediaMarkt; Selgros, Bytom ?
Kiedy spotkanie - jutro (8.11) czy za tydzień (15.11) ?
Morfi - 07-11-2009, 11:12
Może być jutro by poznać nowych
Moze zrobimy liste kto będzie jeżdzić na spoty regularnie.
1. Morfi i Blondi
Blondi - 07-11-2009, 12:07
Ja mam takie małe pytanie. KTO Z WAS WOGÓLE ZAMIERZA JEŹDZIĆ NA SPOTY?? Niech zadecydują o miejscu Ci, którzy na nie jeżdżą. Mozna dostosować miejsce dla większego grona ale po co jeżeli te osoby i tak nie bedą jeździć? I stąd moje pytanie głównie kierowane do kolegów którzy pisali, że ankieta jest tendencyjna. Raz w miesiącu to chyba nie aż taki problem 20km zrobić?!
Kany86 - 07-11-2009, 13:06
enanthate napisał:
Cytat: | Nawet jeżeli mielibyśmy się spotkać z 30 km od własnego domu... CO TO JEST RAZ W MIESIĄCU!? |
Blondi napisała:
Cytat: | Raz w miesiącu to chyba nie aż taki problem 20km zrobić?! |
Właśnie o tym piszę. Mało tego, używam większych liczb. Przecież w najlepszym wypadku mam 50 km.
enanthate napisał:
Cytat: | Tyle propozycji związanych z Bytomiem padło, bo właśnie to miasto jest mniej więcej w środku między Katowicami a Zabrzem czy Gliwicami. |
No tak, tylko czy Śląskie zamyka się pomiędzy tymi czterema miastami? Z mojej perspektywy Bytom już nie jest w środku, tylko na samym końcu. 1,5 h w jedną stronę. Wiem, że stamtąd jest najwięcej ludzi ale mam nadzieję, że mnie rozumiecie. Siedzenie 3 godziny w aucie w niedzielne popołudnie mija się z celem.
Anamesh - 07-11-2009, 13:40
Może i ja bym się wreszcie zaczął wdrążać?:P jutro siedze na uczelni w Chorzowie do 18,potem powrót do domu, więc np Tesco jest po drodze hehe potrzebna by była tylko jakaś pewna informacja gdzie i czy jutro czy za tydzień
|
|
|