[96-02]Lancer CK0 - [CK1A 1.3] Brak części
rsspeed - 13-11-2009, 09:51 Temat postu: [CK1A 1.3] Brak części Witajcie,
Ostatnio miałem stłuczkę, gość mi wyjechał na czerwonym i mój misiek dostał w prawy przód. Auto oddałem do naprawy i problem jest taki że do modelu 98 po liftingu praktycznie nie można nic dostać. Potrzebuję prawej lampy z sterowaniem elektrycznym kąta nachylenia i maski.
Ogólnie to wygląda tak:
http://www.fotosik.pl/pok...be2df912b8.html
Praktycznie to co jest to dla modeli przed liftingiem 96-98. Opcja jest taka, że można wymienić obie lampy na te przed liftingu , ale wtedy maska musi być inna i atrapa silnika, aby to wszystko pasowało. Ogólnie nieciekawie
Jak radzicie co robić? Może ktoś ma namiary na części do mojego misia, wie gdzie kupić dla takiego modelu po 98 roku.
Third - 17-11-2009, 11:00
Mozesz przeszukac forum, jest tu wiele namiarow chociazby w dziale sprzedawcy czesci, ja co prawda mam nie po lifcie, ale sporo rzeczy znalzlem w inter-cars i bhmd, ewentualnei japaneze - ale tu trzeba duzej elastycznosci i cerpliwosci, telefonow i maili
rsspeed - 18-11-2009, 12:08 Temat postu: ... zgadza się proste to nie będzie, ale mam nadzieję że sie uda
Anonymous - 19-11-2009, 09:32
Skoro wypadek nie z Twojej winy oddaj do serwisu mitsu i niech sprowadzają oryginaly.....
laonda - 19-11-2009, 19:32
witaj Kolego
Jesli chodzi o maskę do tego modelu po lifingu to niema dużych szans jej dostać
Wiem z doswiadczenia bo szukam takiej już od roku. I niestety niemiał nikt.
Jak było wspomniane to znajdziesz tylko maskę przed liftingiem.
Pozdr
|
|
|