To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[96-02]Lancer CK0 - [CK1A 1.3] Brak części

rsspeed - 13-11-2009, 09:51
Temat postu: [CK1A 1.3] Brak części
Witajcie,

Ostatnio miałem stłuczkę, gość mi wyjechał na czerwonym i mój misiek dostał w prawy przód. Auto oddałem do naprawy i problem jest taki że do modelu 98 po liftingu praktycznie nie można nic dostać. Potrzebuję prawej lampy z sterowaniem elektrycznym kąta nachylenia i maski.

Ogólnie to wygląda tak:

http://www.fotosik.pl/pok...be2df912b8.html

Praktycznie to co jest to dla modeli przed liftingiem 96-98. Opcja jest taka, że można wymienić obie lampy na te przed liftingu , ale wtedy maska musi być inna i atrapa silnika, aby to wszystko pasowało. Ogólnie nieciekawie :(

Jak radzicie co robić? Może ktoś ma namiary na części do mojego misia, wie gdzie kupić dla takiego modelu po 98 roku.

Third - 17-11-2009, 11:00

Mozesz przeszukac forum, jest tu wiele namiarow chociazby w dziale sprzedawcy czesci, ja co prawda mam nie po lifcie, ale sporo rzeczy znalzlem w inter-cars i bhmd, ewentualnei japaneze - ale tu trzeba duzej elastycznosci i cerpliwosci, telefonow i maili ;)
rsspeed - 18-11-2009, 12:08
Temat postu: ...
zgadza się proste to nie będzie, ale mam nadzieję że sie uda :)
Anonymous - 19-11-2009, 09:32

Skoro wypadek nie z Twojej winy oddaj do serwisu mitsu i niech sprowadzają oryginaly.....
laonda - 19-11-2009, 19:32

witaj Kolego

Jesli chodzi o maskę do tego modelu po lifingu to niema dużych szans jej dostać :(
Wiem z doswiadczenia bo szukam takiej już od roku. I niestety niemiał nikt.
Jak było wspomniane to znajdziesz tylko maskę przed liftingiem.

Pozdr