To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Outlander I GEN Techniczne - szukam Mitsumaniaka z Outlanderem z Lubelszczyzny...

Anonymous - 20-11-2009, 18:27
Temat postu: szukam Mitsumaniaka z Outlanderem z Lubelszczyzny...
Chciałbym porównać sobie niektóre rozwiązania i niektóre wrażenia podczas jazdy.
Nie mam odniesienia tego co słyszę i widzę w moim Outku z innym.

M.in. mam dość głośny układ jezdny i nie wiem czy "ten typ tak ma", czy to może moje ogumienie, czy łożyska, a może układ przeniesienia napędu.

Bardzo chętnie spotkałbym się na chwilkę z Outland-maniakiem, krótka przejażdżka + kawa vel piwo ze mnie.

Grześku - 24-11-2009, 10:58

Allo :mrgreen:

29 listopada pod Zamkiem szykuje się spot postaram się być. Będziesz miał okazję porównać co chcesz.
Możesz też na PW podesłać mi tel do siebie, zdzwonimy się.

PS. Zagalopowałem się - Ty masz I ja II, co nie zmienia faktu że możemy się spotkać na spocie na Podzamczu 8)

Anonymous - 26-12-2009, 13:03

Witam!

Szum w czasie jazdy to wina opon zimowych,ja tez na początku sprawdzałem łożyska i dyfer,
teraz się przyzwyczaiłem po założniu letnich problem znika,ale rzeczywiście można zwariować!

Pawmitsu - 26-12-2009, 16:34

Ja tam nie mam zadnego szumu na oponach zimowych, chyba ze niedoslysze. Jest troche glosniej, ale minimalnie. Byc moze duzo znaczy jakosc opon zimowych...
Z kolei zastanawiam sie nad montazem owiewek na szyby boczne przednie i tylne, nawet takie nabylem. Te z kolei potrafia czynic szum. Ktos ma?

Hiszpan - 27-12-2009, 08:45

tkazik1, Pawmitsu, panowie, bez OT proszę.
Pawmitsu - 27-12-2009, 12:58

Jesli chodzi o Lubelszczyzne, to nie na temat, Entschuldigen Sie, jesli chodzi dzwieki, szumy przy jezdzie, to jako tako w temacie 8)
Juz tu nie pisze.