To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Ja_good & CB5A

Ja_good - 23-11-2009, 17:19
Temat postu: Ja_good & CB5A
No to od poczatku. 8)
Od zawsze podobaly mi sie japonce i to najbardziej takie nietypowe badz w wersjach ktorych nie spotyka sie na codzien na ulicy.
Jako kolejnego nissana szukalem czegos dynamicznego a zarazem nie rzucajacego sie w oczy(Almera GTi etc).
A zupelnie przez przypadek przegladajac jak codzien internet natrafilem na NIEGO.Czarny,dobrze utrzymany lancer GTi. Zrazal mnie do niego rocznik bo czukalem czegos mlodego z ikra ale przelamalem sie i umowilem sie na ogledziny ;)
Po przejazdzce zrozumialem ze to jest to czego szukam-nietuzinkowy,ladny i dynamiczny :)
Dopiero wtedy kukajac tu na forum dowiedzialem sie ze to dosc zadka wersja-bylem mega zadowolony bo udalo mi sie kupic cos co spelnia wszytkie kryteria.I nawet spalanie czy ceny czesci nie sa mi wstanie zepsuc humoru gdy ide rano do niego,wpadam w fotel i przekrecam kluczyk.Tak wiec-kolejne auto z japońska dusza.
Troche fotków:
1.Front(musze znalesc gdzies zaslepke haka holowniczego bo tak pusto bez niej) :(

2.Dupcia

3.Silniczek(wraz z rozporka SPARCO)

4.Czerwone KONI z regulacja twardości i czarne H&R

5.Info dla pasazerów :lol:

6.I dla lalusiów w Audi, Gofrach i innych Calibrach-ze z japoncem nie ma zartow ;)

7.Srodek seria,jedyne co to "duza" kiera Dino

rosomak1983 - 23-11-2009, 17:25

Kupiony z Radomia :wink: Znamy go. :D Miałem wlasnie przeczucie takie. Autko swietne i o ile pamietam cena nie byla niska :)
idas - 23-11-2009, 17:26

Mnie zauroczyło info dla pasażerów;) Poza tym świetne auto, bardzo ładnie utrzymane, tylko jakieś dokładeczki do progów by się do niego przydały, wtedy będzie luks:)Aaa i fajny tekst z TDi:)
P.S. Widzę, że nie tylko ja jeżdżę ostatnio w okolicach rezerwy :roll:

Ja_good - 23-11-2009, 17:31

idas napisał/a:
tylko jakieś dokładeczki do progów by się do niego przydały

chcialbym takie jak ma rosomak-z evo II albo z evo III plus dokladki na tylny zderzak.

rosomak1983 - 23-11-2009, 17:34

wracajac do auta. Jest piekniutkie!!!! i bardzo sie ciesze ze w końcu trafiło na forum. Napewno bede śledzil temat z uwaga. Masz kolego rarytasik bo widze ze egzemplarz zachowany w pieknym stanie. Co prawda zmieniłbym obramowki halogenow na szare i pomyslał na progami delikatnymi... ale ten czarnuch jest świetny.
PS Musimy sobie kiedys zrobić fotke na jakims zlocie black & white... :D :D :D

Ja_good - 23-11-2009, 18:43

rosomak1983 napisał/a:
widze ze egzemplarz zachowany w pieknym stanie.

wiesz...na zdjeciach wszystkiego nie widac :P po zimie musze lewy blotnik dobrowadzic do stany uzywalnosci bo puchnie troche na rancie.No i rozrzad teraz bedzie robiony.
rosomak1983 napisał/a:
Co prawda zmieniłbym obramowki halogenow na szare

widzialem takiego z szrymi-chyba nawet na allegro stoji grafitowy gti z takimi ale bardziej mi sie czarne podobaja :)
rosomak1983 napisał/a:
i pomyslał na progami delikatnymi

takj jak pisalem wyzej jak sie z kasa odrobie to poszukam takich jak Ty masz albo od evo III i dokladki na tylny zderzak od III.no i wydech chyba wskoczy na wiosne i jakisporzadny dolot(ale nie jestem przekonany).No i kolko bym chcial jakies ciekawsze ale to juz wiadomo-grubsza $$$

robertdg - 23-11-2009, 19:12

Poprostu piekne, widac ze ma agresywna dusze ;-)
mkm - 29-11-2009, 09:46

Wreszczie "radomskie gti" w Naszych Miskach.
Zapraszamy na malopolskie spoty.

Ja_good - 29-11-2009, 17:01

mkm napisał/a:
"radomskie gti"

co tak wszyscy z tym RADOMIEM ?? :P taki slawny ten lancer :?: :)
mkm napisał/a:
Zapraszamy na malopolskie spoty.

jak czas pozwoli to pewno zawitam :)

rosomak1983 - 29-11-2009, 17:10

Ja_good napisał/a:
co tak wszyscy z tym RADOMIEM ?? :P taki slawny ten lancer :?: :)

było omawiane na forum ogłoszenie sprzedazy. Jako ze lancery GTi sa bardzo rzadkie a twój w dodatku jest wyjatkowo ladny wiec generalnie my go pamietamy.

pawela - 29-11-2009, 17:12

oj sławny, pół forum się na niego łasiło łącznie ze mną :) Piękna sztuka, gratuluję ;)
mkm - 29-11-2009, 17:12

Ja_good, "Czarny Lancer 1.8 GTI – Radom"
Taki byl tytul tematu w "Chce kupic..." i tak juz zostalo.

Hubeeert - 29-11-2009, 17:16

Na dodatek sprzątnąłes go sprzed nosa jednej Forumowiczce ;-)
Ja_good - 29-11-2009, 17:45

Hubeeert napisał/a:
Na dodatek sprzątnąłes go sprzed nosa jednej Forumowiczce ;-)

nieświadomie 8) :P ja dzwonilem we wtorek a dopiero w pt po poludniu gosc do mnie
przyjechal pod dom by mozna bylo go obejzec ;) i tak juz zostal sobie tu,w krakowie :biggrin:
widze ze wstrzelilem sie w kupno idealnie :mrgreen: bo drugiej szansy moglo nie byc 8)

pyjte - 29-11-2009, 23:06

Cytat:
6.I dla lalusiów w Audi, Gofrach i innych Calibrach-ze z japoncem nie ma zartow
Mam taka same najleje ;) Dedis zresztą też... hehe ;) . Lanc wypasny ;)