To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[07-XX]Lancer CYxA Techniczne - Emblematy

tojaro - 03-08-2009, 20:47

Panowie! Normalnie zgwałcili mi lancera i obdarli ze znaczków. Ludzie, w biały dzień. Nie dość że ukradli znaczki to jeszcze uszkodzili lakier. Całe szczęście że nie tak mocno - ale jednak. Czy ktoś może wie ile kosztują nowe emblemaciki lub ewentualne pasujące zamienniki - a o porządnym mocowaniu nie wspomnę.
Cezarito - 04-08-2009, 09:49

Takich EDIT by Jackie to normalnie pokroić to mało :x
Tylko Ty przypadkiem nie kupuj nowych od złodzieja czy innego podejrzanego źródła !
Co za tępe głowy napędzają ten paserski proceder, brak słów po prostu..............
Powinno się ich ścigać tak samo jak złodzieji, a zamiast tego, mamy ogólne społeczne niemal przyzwolenie, każdy przymyka oko na czyjeś opowieści o "a kupiłem taniej od jumaków, super okazja...." :x

Współczuję tojaro, :(

tojaro - 08-08-2009, 00:13

Panowie! Koniecznie przyspawajcie emblematy!!! Bylem dziś w ASO - komplecik z oczekiwaniem tygodniowym to skromne... 420 zł :)
W związku z tym może ktoś wie, gdzie można takie coś kupić ale taniej - oczywiście nie pytam się o paserskie dziuple ale zamienniki lub oryginały ale drobinę taniej. Będę wdzięczny za pomoc

filippoz - 08-08-2009, 00:28

Cytat:
Panowie! Koniecznie przyspawajcie emblematy!!!
wiem że to żart ale gdyby ktoś jednak wpadł na taki pomysł to sądzę że skończyłoby się malowaniem całej klapy bagażnika albo jej wymianą.

tojaro napisał/a:
oczywiście nie pytam się o paserskie dziuple ale zamienniki lub oryginały ale drobinę taniej
może być różnie, poszukaj na ebay.co.uk
tojaro - 08-08-2009, 00:45

rzuciłem okiem, cienko - szczególnie jeśli idzie o emblemat na tylną klapę w sportbacku
spowiednik - 08-08-2009, 02:26

wygięty jest.
mi kiedyś zapieprzyli lusterka i emblematy z saaba. Lusterka kupiłem, emblematy olałem. Auto ma Cię przewieźć bezpiecznie z miejsca na miejsce, odczekaj aż emocje spadną :-)
Zachwycony też nie byłem na początku.