[07-XX]Lancer CYxA Techniczne - Emblematy
tojaro - 03-08-2009, 20:47
Panowie! Normalnie zgwałcili mi lancera i obdarli ze znaczków. Ludzie, w biały dzień. Nie dość że ukradli znaczki to jeszcze uszkodzili lakier. Całe szczęście że nie tak mocno - ale jednak. Czy ktoś może wie ile kosztują nowe emblemaciki lub ewentualne pasujące zamienniki - a o porządnym mocowaniu nie wspomnę.
Cezarito - 04-08-2009, 09:49
Takich EDIT by Jackie to normalnie pokroić to mało
Tylko Ty przypadkiem nie kupuj nowych od złodzieja czy innego podejrzanego źródła !
Co za tępe głowy napędzają ten paserski proceder, brak słów po prostu..............
Powinno się ich ścigać tak samo jak złodzieji, a zamiast tego, mamy ogólne społeczne niemal przyzwolenie, każdy przymyka oko na czyjeś opowieści o "a kupiłem taniej od jumaków, super okazja...."
Współczuję tojaro,
tojaro - 08-08-2009, 00:13
Panowie! Koniecznie przyspawajcie emblematy!!! Bylem dziś w ASO - komplecik z oczekiwaniem tygodniowym to skromne... 420 zł
W związku z tym może ktoś wie, gdzie można takie coś kupić ale taniej - oczywiście nie pytam się o paserskie dziuple ale zamienniki lub oryginały ale drobinę taniej. Będę wdzięczny za pomoc
filippoz - 08-08-2009, 00:28
Cytat: | Panowie! Koniecznie przyspawajcie emblematy!!! | wiem że to żart ale gdyby ktoś jednak wpadł na taki pomysł to sądzę że skończyłoby się malowaniem całej klapy bagażnika albo jej wymianą.
tojaro napisał/a: | oczywiście nie pytam się o paserskie dziuple ale zamienniki lub oryginały ale drobinę taniej | może być różnie, poszukaj na ebay.co.uk
tojaro - 08-08-2009, 00:45
rzuciłem okiem, cienko - szczególnie jeśli idzie o emblemat na tylną klapę w sportbacku
spowiednik - 08-08-2009, 02:26
wygięty jest.
mi kiedyś zapieprzyli lusterka i emblematy z saaba. Lusterka kupiłem, emblematy olałem. Auto ma Cię przewieźć bezpiecznie z miejsca na miejsce, odczekaj aż emocje spadną
Zachwycony też nie byłem na początku.
|
|
|