Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] Galant 2,5V6 Avance, Wołomin, 2001 rok, prośba o
Artur1987 - 23-11-2009, 23:25 Temat postu: [EAx 97-04] Galant 2,5V6 Avance, Wołomin, 2001 rok, prośba o Witam po 1 jestem nowy na forum dlatego chcialbym kazdego przywitac
A teraz do rzeczy otoz w srode jade ogladac nastepujacy samochod
i chcialbym poznac zdanie specjalistow co sadza o tym egzemplarzu oraz na co zwracac uwage przy wyboze powyzszego modelu z gory dziekuje i POZDRAWIAM!!!!
Link do ogłoszenia: otomoto.pl
Kod: |
Cena (brutto):
20 800 PLN / 5 057 EUR (do negocjacji)
Ubezpieczenie OC AC:
Oblicz i porównaj składki 12 towarzystw w naszym kalkulatorze OC AC
Typ:
Sedan / Limuzyna
Informacje:
Rok produkcji: 2001, 158 000 km, Skrzynia biegów: automatyczna, Moc: 163 KM (120 kW), Pojemność skokowa: 2498 cm3, benzyna, fioletowy-metallic, Liczba drzwi: 4/5,
Dodatkowe wyposażenie:
ABS, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, skórzana tapicerka, alufelgi, szyberdach, ASR, centralny zamek, autoalarm, poduszka powietrzna, radio / CD, wspomaganie kierownicy, tempomat, światła przeciwmgielne
Dodatkowe informacje:
pierwszy właściciel, serwisowany w ASO, bezwypadkowy, garażowany
Opis pojazdu:
Sprowadzony na dniach piękny Mitsubishi Galant 2.5V6 z Niemiec
Wyjątkowo zadbany wewnątrz jak i na zewnątrz
Kupiony od poważnego pana który dbał o swoje auto - serwisowane w ASO Mitsubishi - ks. serwisowa
100 % BEZWYPADKOWY - do sprawdzenia
Sprowadzam tylko Mitsubishi więc znam te samochody bardzo dobrze
Galanty po 1999 roku tak jak ten mają mocniejsze hamulce - zaciski dwu tłoczkowe (nie przegrzewają się tarcze ) i nie powtarzalne zegary
Auto posiada dodatkowo WEBASTO !!! - bardzo praktyczne na zimę warte też ok. 3000 pln
Serdecznie polecam
OKAZJA !!!
Dane kontaktowe
Serwis otoMoto nie posiada dodatkowych danych Sprzedającego, poza zawartymi w ogłoszeniu.
Polska , 14 km od Warszawy (woj. mazowieckie),
tel.: +48 515 249904
|
Robson86 - 23-11-2009, 23:34
jakos przednia atrapka wlotu mi sie nie podoba, jakos krzywo wg mniej jest zamocowana , zderzak przedni wystaje poza obry samochodu po prawej stronie(pasazera strony)-zdjecie z przodu, kierunkowskaz lewy tez jakby mial jakas wieksza szpare od strony blotnika, tylny kawalek kanapy jest jakis rozpruty czy mi sie wydaje?
Pozdroo
Artur1987 - 23-11-2009, 23:39
szczerze powiedziawszy to mi sie wydaje ze to wywiniety pas ale nie jestem pewien ...
Robson86 - 23-11-2009, 23:45
Artur1987 napisał/a: | ze to wywiniety pas |
przygladajc sie dluzej, moze i racja Ale nie zaszkodzi sprawdzic przy ogladaniu
Pozdroo
Rafal_Szczecin - 24-11-2009, 00:17
samochod juz ogladany przez Bartka.
robertdg - 24-11-2009, 08:16
Artur1987, radze zapoznac sie z ponizszym tematem >>KLICK<< powiekszy to znacznie Twoja potrzebna wiedze, a userzy podpowiedza Ci na czym ewentualnie moglbys zbic cene i czy wogole auto jest warte uwagi.
Temat tego auta byl rowniez poruszany >>TUTAJ<< jednak o opinie pisz do Bartka gdyz watek o tym aucie najprawdopodobniej zostal usuniety.
Andrew - 24-11-2009, 19:04
Nie oryginalny wydech, logo mitsu na tylnej klapie doklejane od poliftowego. Wewnątrz plastik w nogach pasażera jakoś nie spasowany (od strony drzwi).
tosztotomasz - 26-11-2009, 07:51
robertdg napisał/a: | gdyz watek o tym aucie najprawdopodobniej zostal usuniety. |
Swoja drogą ciekawe dlaczego. Autor tematu znalazłby tam moją odpowiedź na swoje pytanie.
Owczar - 26-11-2009, 14:37
Kto usuwał temat, w którym było opisane to auto?
Maverick - 26-11-2009, 16:40 Temat postu: Re: Galant 2,5V6 Avance, Wołomin, 2001 rok, prośba o
Artur1987 napisał/a: |
A teraz do rzeczy otoz w srode jade ogladac nastepujacy samochod
i chcialbym poznac zdanie specjalistow co sadza o tym egzemplarzu oraz na co zwracac uwage przy wyboze powyzszego modelu z gory dziekuje i POZDRAWIAM!!!!
Link do ogłoszenia: otomoto.pl
|
Witam, ja również pierwszy raz piszę na tym forum.
Chcialbym zapytac o ten sam samochod
otomoto.pl
Nic konkretnego nie udalo sie przeczytac w tym temacie, a poprzedni zostal skasowany.
Moze wypowie sie ktos kto ogladal ten samochod? Bylbym wdzieczny.
Pozdrawiam!
Tomek83 - 27-11-2009, 07:49
Owczar napisał/a: | Kto usuwał temat, w którym było opisane to auto? |
No wlasnie o to samo chcialbym zapytac. Moze osoba,ktora widziala auto opisze je jeszcze raz?? Odpowiedzialo by to wszystkim osobom ktore pytaja o ten samochod,bo z tego co pamietam nie byl w najlepszym stanie(robiony przod i tyl,pozatym rdza na nadkolach na rantach drzwi z tego co pamietam ktos ocenil stan blacharki na najwyzej 3) do tego co ja zauwazylem to 163km w 2001r?? szukalem i chyba w 7 miesiacu 2000ego roku byl lift silnika i mialy 160km,czyli tutaj tez cos nie tak??? cena nie mala,a to i nie jest 2001 rok i stan nienajlepszy,takze mozna sie potargowac
tosztotomasz - 27-11-2009, 08:12
1. Rdza perforująca na tylnych błotnikach
2. Rdza przy odpływach drzwi
3. Rdza powierzchowna na kielichach amortyzatorów
4. Nadłamany przedni zderzak przy łączeniu z prawym błotnikiem
5. Bieżnikowane opony
6. Pleśń pod wykładziną bagażnika
7. Krzywo spasowany tylny zderzak
8. Podejrzane spawy na łączeniu tylnego, lewego błotnika z bagażnikiem
9. Ślady malowania na belce przedniego zderzaka
10. Syfiasty olej w skrzyni biegów
11. Mechanicznie raczej OK
12. Wnętrze zadbane
13. Auto do opłat.
Bartek - 27-11-2009, 09:36
tosztotomasz napisał/a: | 3. Rdza powierzchowna na kielichach amortyzatorów |
Te kielichy od strony komory to wykwity od środka - te od przodu, to pestka przy nich
|
|
|