[07-XX]Lancer CYxA Techniczne - [CY3A 1.8] zapalniczka w 1,8 SB z 2008
Orka25 - 24-11-2009, 18:32 Temat postu: [CY3A 1.8] zapalniczka w 1,8 SB z 2008 akurat nie pale i nie sprawdzalam do tej pory- ale moj slubny nagle zrobil odkrycie, chcac zapalic papieroska. Nie ma spirali grzejnej- w gniazdku zapalniczki mam tylko atrape! Troche dziwne, zwazywszy , ze obok jest popielniczka. Czy tylko w moim misiubisiu wmontowali takie oszukanstwo- czy jest to standard?? a moze te autka z 2008 r tak mialy?
risc - 24-11-2009, 18:50
Witam.
Normalka, kupowałem w tym roku - rocznik modelowy 2010 - też mam atrapę, ale mnie to nie przeszkadza, bo ani ja, ani moja lepsza połowa nie palimy.
Pozdrawiam,
risc
$iwy - 24-11-2009, 18:56
Niestety zapalniczki nie ma chyba w żadnej wersji (na pewno nie ma w invite). Jak pytałem w salonie - jest do dokupienia w ramach akcesoriów - za cenę - UWAGA ! około 300 zł
plbarti - 24-11-2009, 19:20
http://www.mitsubishi.pl/...ncer_Sedan.html
wg tego to zapalniczka 65zł , może całe gniazdo 12v z zapalniczką to może i 300zł,
u mnie invite gniazdo ma zasilanie bo mam pod to podpięte czasem cb radio albo navi , jedynie sama "zapalniczka" to imitacja
Orka25 - 24-11-2009, 19:23
dzieki bardzo za wasze info- widac Japonce popieraja zdrowy tryb zycia i brzydza sie nikotyna za to ostro zarabiaja na dodatkach- bo taka cene jak za te zapalniczke[ sufitowa, imho] zycza sobie za kawalek stalowej nakladki na koncowke rury wydechowej.Ta elegancja smie kosztowac 293 zl -po namysle poszlam na tanioche i za 32 zl nabylam calkiem niczego sobie sztuke [ w polskim sklepie z akcesoriami sam]. Na szczescie misiek ma drapiezne oczka z przodu i sie nie obejrzy , jaka mu na
podrobe przykrecilam. Pozdrawiam
$iwy - 24-11-2009, 19:57
plbarti napisał/a: | http://www.mitsubishi.pl/akcesoria2_50_72/Akcesoria/Lancer_Sedan.html
wg tego to zapalniczka 65zł , może całe gniazdo 12v z zapalniczką to może i 300zł,
u mnie invite gniazdo ma zasilanie bo mam pod to podpięte czasem cb radio albo navi , jedynie sama "zapalniczka" to imitacja |
Tak mi powiedziano w Mitcarze. Może się nie zrozumieliśmy i faktycznie jest to cena z gniazdem
Trik - 24-11-2009, 20:04
$iwy napisał/a: | Może się nie zrozumieliśmy i faktycznie jest to cena z gniazdem |
Dwa elementy składające sie na gniazdo zapalniczki to ok 370pln bez zamontowania plus sama zapalniczka (spirala) 70pln. Ogólnie to auto dla nie palących
mazin - 24-11-2009, 20:31
Trik napisał/a: | Ogólnie to auto dla nie palących |
W lancerze można palić, na przykład tak A popielniczka i zapalniczka rzeczywiście są niepotrzebne... Za to przydałby się port USB do ładowarki
MARIO 100 - 24-11-2009, 20:46
mitsubishi jest patronatem akcji:zoc palenie z mitsu:he he.
piomic - 25-11-2009, 08:44
Orka25 napisał/a: | obok jest popielniczka | U mnie obok jest dziura (schowek znaczy) z włożoną tekturką formatu karty kredytowej, a na tekturce przekreślony papieros.
Anonymous - 25-11-2009, 12:09
To nie jest tylko zagrywka Mitsubishi.
Akurat "zestaw dla palących" oraz "pełnowymiarowe koło zapasowe" to dzisiaj są dodatki za dość spore pieniądze.
Takie czasy, że za koła za niedługo będzie trzeba zapłacić osobno aby odjechać samochodem bo za przygotowanie auta do sprzedaży też macie policzone w cenie auta (lub u VW osobno).
bulapol - 25-11-2009, 14:35
ja na ten fakt zwróciłem uwagę już podczas zamawiania samochodu i dokupiłem zapalniczkę...
sprzedawca na początku mi ściemniał, że nie ma zapalniczki w standardzie bo Japończycy są przeciwni paleniu po czym na moje pytanie po co popielniczka w aucie ucichł...
za zapalniczkę dałem 70 zeta (5 zeta dałem zarobić 'szefowi')...
|
|
|