[92-96]Colt CA0 - [ CA4A 1.6 ] Podłączenie halogenów do wersji niewyposażonej
Anonymous - 24-11-2009, 18:37 Temat postu: [ CA4A 1.6 ] Podłączenie halogenów do wersji niewyposażonej Witam. Mam problem z podłączeniem halogenów do mojego colta który nie miał ich fabrycznie zamontowanych. A mianowicie przy zderzaku nie było z tym problemów, wyciąłem w zderzaku dziury i podłączyłem je pod przygotowane do montażu kostki. Dokupiłem przełącznik ale ni choroby nie mogę znaleźć do niego kostki w kabinie, chyba jej tam wcale nie ma, i co teraz ?
Anonymous - 24-11-2009, 18:51
Musisz miec jeszcze przekaznik.Nie wiem,czy jest instalacja gotowa,raczej nie bo nie mam kostek do halogenów nigdzie w okolicy wiązki lamp.
Ja podlączyłem sie pod aku ,a "sterowanie" wziąłem z przełącznika tylnej przeciwmgielnej,czyli jak wlącze mijania to dopiero moge włączyć halogeny.Przekaznik wsadziłem na płytkę z przekaznikami w wolne miejsce gdzie mi piny pasowały.
Anonymous - 24-11-2009, 19:25
ja kostki miałem opaskami przypięte do błotników pod zderzakiem wiec zobaczyłem je dopiero jak go zdjąłem. Kable łączą się z wiązką świateł przy lewym migaczu ale dokąd idą bo nie wiem gdzie ich szukać ?
Anonymous - 24-11-2009, 19:36
To mozliwe,że już kiedyś były halogeny w tym aucie.Zobacz czy pod zaslepką przełącznika halogenów nie ma czasem wiązki z kostką.
Anonymous - 24-11-2009, 19:58
Raczej nie było, Musiałem wycinać dziury w zderzaku a kostki nie wyglądały na kiedykolwiek ruszane, zabezpieczone smarem, ubrudzone i przypięte raczej od nowości. Wyjmowałem już nawiew z przełącznikami, zegary, nurkowałem pod dechę ale kostki do nigdzie tam nie ma...
|
|
|